Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint a magyar politika...

Akik szerint a magyar politika egy vicc, de mégis szavazni akarnak valakire, ők azok akik az MKKP-ra húzzák az X-et?

Figyelt kérdés
Mert szerintem egy vicc, mert most az ellenzéki trónra egy még Gyurcsánynál is nagyobb balféket sikerült ültetni. Az MKKP tagjai pedig amúgy is szimpatikusak, jó ideológiát követnek és ők a legemberibb politikusok legalább humorosak. Remélem 26-ban bejutnak a parlamentbe, a többi centrista, mérsékelt kis pártal együtt, azért leginkább mert a jelenlegi centrista párt ami most itthon van mind normálisabb mint a többi. Kivéve a Magyar Pétert persze, bár ő elméletileg papíron amúgy is jobbos.

nov. 21. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
A kutyák centristák lennének? Jó vicc. Szélsőliberális bagázs. A turul ellen indított hadjáratuk még jobban megerősített abban, hogy rájuk én nem fogok szavazni.
nov. 21. 14:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem mind1, hogy centrista vagy szélsőbalos. A lényeg, hogy normálisak és Ne jobbosok legyenek az egyenlőséget legalább ha centristák akkor is támogatják, a liberalizmus meg a legjobb politikai fő ideológia. Ők normális mértékelt módon támogatják. Nem olyan vérneolibsik mint a Momentum azt én se támogatom már.
nov. 21. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Ha olyan a szélsőbal, mint, a kutyák, akkor azt hiszem, hogy én mégebb szélsőbbbal vagyok... én, amilyen hiszti volt amiatt a rohadt szobor miatt, simán odavinném minden évben a Pride-ot, hogy csináljunk egy sohavégetnemérős bulit és a teljes környékét szivárványszinűre festeném, egész évben.
nov. 21. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
36%

"A turul ellen indított hadjáratuk"

Nagyon jól tették, a Mi Hazánkosoknak elturult a gyógyszerük. :)

nov. 21. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:
23%
Aki az MKKP-ra szavaz, az hozzá járul a Fidesz 2/3-hoz. Az MKKP-ra leadott szavazat az mind elveszett szavazat.
nov. 21. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!