Miért utálják ennyien Ukrajnát 🇺🇦 ahelyett, hogy sajnálnák?
Én azt mondom, hogy Ukrajna sok mindent megtett, Zelenszkij is az őt irányítókkal együtt,hogy kitörjön a háború.
Sokszor leírtam, hogy ez sem úgy kezdődött, hogy Putyin felkelt reggel, gondolkodott, mit is lehetne ma csinálni? Ááaa, megvan, megtámadom Ukrajnát...
Amúgy pedig nagyon sajnálom MINDKÉT oldalon azt a borzalmat, ami történt, a több százezer halottat, arvákat, nyomorékokat, az anyagi károkat.
És elítélem mindazokat, akik e mögött vannak, akik a háború fenntartását tartották szem előtt, nem a békés utat...
Gondolok itt az EU és az USA vezetőire.... őket én Zelenszkijjel együtt háborús bűnösnek tartom ( Putyin mellett, de ugyanúgy).
"Sokszor leírtam, hogy ez sem úgy kezdődött, hogy Putyin felkelt reggel, gondolkodott, mit is lehetne ma csinálni? Ááaa, megvan, megtámadom Ukrajnát..."
Nem, ez kb. úgy kezdődött, hogy Putyin egy kis 160 centis, komplexusos s.ggdugasz, aki majd' heresérvet kap az erőlködéstől, hogy bizonyítsa a nagyságát. Cár atyuskát játszik, csak nem jött be a terve a "két hét alatt elfoglalom Kijevet" dumával.
Én sajnálom őket.
Amerika megölt egy nemzetet.
Gusztustalan amit csináltak.
Ilyen ez mikor egy olyan vezetés kerül hatalomra akik más Ország érdekeit képviseli.
Menekülni meg bujkálni kell a férfiaknak, nehogy elfogják őket és küldjék az orosz húsdarálóba!
Szörnyű!
"Amerika megölt egy nemzetet."
Az megvan, hogy a büdös, fogatlan, analfabéta ruszki hordák gyilkolják az ukránokat, nem az amcsik?
Sötététebbek vagytok mint a feketelyuk...
A történet az, hogy van egy medve amelyik el van kerítve mert veszélyes.
Jön egy turista csoport és aki vezeti őket az bevezeti a csoportot a medve területére, de ő kint marad és rájuk zárja a kaput.
Miközbe a medve megvadulva tépi szét sz embereket akkor többen csak ezt látják a helyzetben.
Viszont aki tud a turista csoport vezetőjéről, attól hogy hogyan jutottak oda az emberek, azok azt a mocskos embert hibáztatja aki tudatosan megölte sz embereket.
Mert azok az emberek már akkor halottak voltak mikor ott ragadtak a megvadult medvével egy területen.
És nem véletlen mentek oda, hanem odaterelték őket.
Mire felfogták hol vannak, már késő.
22# "Már leírtak mindent. De te csak szeresd őket kedved kérdező."
Nos,ez egy kérdés amit féltettem. Nem vélemény.
Az ukrán embereket sajnálom akik védtelen áldozatai ennek a mocskos politikai játszmának és adott esetben békében, hétköznapi természetességgel élnének együtt oroszokkal, magyarokkal, lengyelekkel.
Nem sajnálom a banderista náci ukrán szörnyeket akik saját lelki nyomoruk és a fizetett külföldi judáspénz okán kisebbségek írását provokálták, lengyeleket oroszokat, magyarokat. Kétség nem fér hozzá, ha Magyarországot támadás érné az ukik - ezek az ukik - dörzsölnék örömükben a markukat és kétség nem fér hozzá, eszük ágában sem lenne segíteni. A tisztességesebje, remélhetőleg a többség ilyen, talán nem. A legostobább politikusaik koldulásuk közepette még Magyaro. leeohanásával is fenyegetőztek. Akinek van kinti ismerőse, tudja micsoda korrupt koszfészek. Ukrajna akkor járna a legjobban, ha fel lenne osztva a történelmi határaira, pl Magyar és Lengyel területekre, és ő maga megszünne. Meglátnák azonnal, hogy kell tisztességesen bánni a kisebbségben lévő lakosokkal, teljesülne vágyuk az EU és NATO tagság is és jól járna mindenki a banderista uki nácik kivételével. Ebben az esetben a ruszkik is csak pislognának, hogy akkor most ez mi is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!