Miért utálják ennyien Ukrajnát 🇺🇦 ahelyett, hogy sajnálnák?
Figyelt kérdés
Nézem a hírek komment szekcióit és hir-tartalomtól függetlenül nagyon sokan válogatott jelzőkkel szidják Ukrajnát. Jellemzően kevés olyan bejegyzést látok ahol pozitívan említik az ukrán politikai vezetést, Ukrajnát.ma 00:27
1/20 anonim válasza:
Kérdező te szereted azokat akik téged megfenyegetnek? ?
mert az ukránok megfenyegették már magyarországot többször, az oroszok nem igazán !
2/20 PMC Wagner válasza:
Ukrajnában van egy nagyobb magyar közösség, ők meg a háborút megelőző években szivatták a magyarokat, volt hogy államilag buszoztatták kárpátaljára a huligánokat hogy randalírozzanak lehetne sorolni.
3/20 anonim válasza:
Szánalom.
Üdvözlöm Zelenszkit... Bár Ő csak egy jelentéktelen - és beáldozható báb.
Az Ukrán állam területén létrejött rezsim, Majdan után mind törvénytelen. Külső beavatkozás eredménye. Nézzétek csak meg, hány amerikai-ukrán (zsidó) kettős állampolgár érkezett az ukrajnai parlamentbe.
4/20 anonim válasza:
És egyéb posztokra + Porosenko meg ez a bohóc is ukrajnai zsé.
5/20 anonim válasza:
Én néztem a háború kezdetén egy ukrán állatvédő csatornát. Az ukránok sokszr úgy menekültek el a házukból, hogy a kutyát ott hagyták láncra verve víz, étel, minden nélkül. Önkéntesek keresték a magukra hagyott, megkötözött, bezárt állatokat hogy megmenthessék őket. Én ilyen emberekkel nem tudok együtt érezni, sajnálom.
6/20 anonim válasza:
És már megvan a következő terve a mocskos nyugatnak usa mocskos eu-nak
Majdan II Grúzia
7/20 anonim válasza:
@5 Ez kábé az összes országban előfordulna, amelyikben hagyomány a kutyát az udvaron/kertben tartani, és ahonnan gyorsan kell menekülnie emberek millióinak. A milliók között biztosan lesz sok olyan, akiknél megkötve maradna a kutya. Vagy mert elfelejti, vagy mert szrik bele, vagy önhibáján kívül, akármiért. Ez máshol is meg Magyarországon is ugyanígy történne, afelől ne legyenek kétségeid. Ha innen is el kellene menekülnie több millió embernek, mérget vehetsz rá hogy itt is sok helyen megkötve/bezárva maradna a kutya. Emiatt nem érzem életszerűnek szemrehányást tenni egy egész népre vonatkozóan.
8/20 anonim válasza:
De ez az egész nem a háborúval vette kezdetét, azt értsétek már meg könyörgöm. (#5)
9/20 anonim válasza:
Az ukránok 40 éve utálják a magyarokat. Miért is kellene szeretni őket ?
10/20 anonim válasza:
#7 Igazad van, de te objektívan gondolkozol. Az én saját érzelmeimet, véleményemet befolyásolta amit láttam, függetlenül attól hogy máshol is így történne. A háborúval kapcsolatban is rossz érzéseim vannak, pedig minden nép háborúzott már, a magyar is. Mégis láttam olyan szörnyűségeket háborúkról, amik miatt negatív véleményem alakult ki. Majd ha magyarokat látok tömegesen magukra hagyni háziállatokat, a saját népemben is csalódni fogok, megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!