Tiszások! Ha Magyar Péter valamiért összeállna Gyurcsánnyal a 2026-os választásokon kitartanátok mellette?
Figyelt kérdés
Tudom, jelenleg lehetetlennek tűnik, de képzeljük el valamiért megtörténikdec. 13. 22:29
31/36 anonim 

válasza:

Fletó meg Orbán is mehetne már a süllyesztőbe mindkettő egy hazaáruló semmi keresnivalójuk az országba nem hogy a politikába.
32/36 anonim 

válasza:

@31 2022-ben Gyurcsány-többségű koalícióra szavaztál. Akkor miért nem jutott eszedbe, hogy hazaáruló?
33/36 anonim 

válasza:

#32 Ez kapufa, mert nem rájuk szavaztam és Gyurcsányra se szavaztam soha :D de köszönöm hogy te múltba látsz. Én egyik féreg seggét se nyaltam soha ennél nagyobb a becsületem.
34/36 anonim 

válasza:

@33 Nem hát, te soha :D Akik itt 2022 előtt Összefogás-szavazók voltak, azok mind egytől-egyig eltűntek, disszidáltak, kiköltöztek a Jupiterre, farmot alapítottak az Antarktiszon, de egy biztos: "én nem szavaztam Gyurcsányra soha". Nem a fenét.
35/36 anonim 

válasza:

#34 Az hogy mit hiszel már a te dolgod. Az hogy én hogy szavaztam meg én tudom :) te szavazz csak továbbra is Gyúcsányra meg Óbánra jó a proliknak ez is.
36/36 anonim 

válasza:

@35 Csak Thürmerre vagyok hajlandó szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!