Orbán valóban azért nem mer vitázni mert Gyurcsány szétszedte, mint T-Rex a játékmackót?
Figyelt kérdés
dec. 13. 21:13
31/37 anonim válasza:
#30. Már az eddigi meglehetősen alacsony nívódhoz képest is nagyon gyengén tolod. Érvelj, ha akarsz valamit, a hisztid nem érdekel!
32/37 A kérdező kommentje:
#31 Kár hogy csak konteókat írtál eddig, nem érvet. Képezd tovább magad, még Orbán féle jós is lehet belőled, aki megmondja hogy minden oké jövőre. Gyurcsány is tényekkel érvelve nyert, nem konteókkal. Azt is nézd meg hogy mit jelent a nívó és vesd össze a konteóddal.
dec. 14. 21:24
33/37 anonim válasza:
#32. Gyenge továbbra is. Válaszolj a 29. válaszomban írtakra, cáfolj meg, ha tudsz bármivel...de úgy látom, most már inkább csak menekülnél. :)
Konteókat te írtál. Gyurcsány nem tényekkel, hanem hazugságokkal "nyert" (Mit? Vitát? Azt lehet...de hogy akkor volt utoljára a hatalom közelében, az is biztos.). Én egyébként szemlátomást jobban tudom az idegen szavak jelentését nálad, szóval én a helyedben ezen a vonalon sem próbálkoznék túl sokáig...a demagógia után a nívó a második, amit nem értettél. Olvasgass, ne tőlem várd, hogy elemi szintű oktatást tartsak!
34/37 A kérdező kommentje:
#33 Mit nem értesz? Konteón nincs mit megcáfolni.
dec. 14. 21:49
35/37 anonim válasza:
#34. Ó, hát persze. Milyen szép menekülés ez már megint. Na hagylak, a halott oroszlán rugdosásának nincs sportértéke. :))
36/37 A kérdező kommentje:
#35 Köszönöm. Talán írj könyvet konteókról meg teóriákról. Talán érdekel valakit.
dec. 14. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!