Orbán valóban azért nem mer vitázni mert Gyurcsány szétszedte, mint T-Rex a játékmackót?
#10. "Sokan tartják gyávának"
Sokan tartják sokmindennek, az ellenzék tán nincs is olyan szitok, amit még ne mondott volna el rá...szerinted hol nem szarja le? :)
#12. "Szerintem fontos lenne neki, hogy tudjon érvelni a mostani elkúrt dolgok mellett mostanában."
Tehát szerinted ha nem vitázik, akkor nem tud. Ez is egy álláspont, de finoman szólva sem látszik, hogy tükrözné a valóságot. :)
"A fidesz megingott"
Biztos? Kicsit túl sokszor hallottam ezt már az utóbbi 14 évben, hogy ne legyen szkeptikus.
#13 2022-ben 2 milla szavazója volt a szétgyurcsányozott ellenzéknek, szemben a fidesz 3 milla szavazójával.
Egyébként a szobádból kiszoktál menni, vagy be vagy zárkózva amióta fidesz van hatalmon? Menj ki egy kicsit, sok ez a 14 év.
#14. "2022-ben 2 milla szavazója volt a szétgyurcsányozott ellenzéknek, szemben a fidesz 3 milla szavazójával."
És azt akarod mondani, hogy te biztosan tudod, hogy ehhez képest mennyi van nekik most? Hát mennyi akkor? :)
"Egyébként a szobádból kiszoktál menni, vagy be vagy zárkózva amióta fidesz van hatalmon? Menj ki egy kicsit, sok ez a 14 év."
Tehát nyilván bezárkózom, ezért nem látom a nagy kormánybuktató tömeget az utcákon? Váltig állítottátok az utóbbi 14 évben is, hogy ezek bizony ott vannak, én nem láttam őket akkor sem, nade majd most...te figyelj kérdező, ez a kormányváltó, dühös tömeg most is itt van velünk a szobában?
És a Horn Gyulával való vitát hogyan magyarázod?
#16. "Igen ott van"
Nem, nincs ott. Tudod, mikor volt ott? 2006 őszén...ilyen most csak a képzeletedben létezik.
"A szobahuszárok többsége meg jobban szórakozik jelenleg a fidesz médián"
Akkor tehát a szobahuszárok azok ti vagytok?
#17. Sehogy.
#19. Ez szörnyen frappáns.
Röviden: minden hibájuk ellenére is sokkal kevésbé tartom őket kártékonynak az országra nézve, mint a semmirekellő ellenzéküket. Kérdezz konkrétat, ha kíváncsi vagy valamire, ne egy általános kérdésre várd, hogy kisregényben válaszoljak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!