Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán valóban azért nem mer...

Orbán valóban azért nem mer vitázni mert Gyurcsány szétszedte, mint T-Rex a játékmackót?

Figyelt kérdés

#Orbán Viktor #vita #Gyúúúúúcsány
dec. 13. 21:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
0%

#10. "Sokan tartják gyávának"

Sokan tartják sokmindennek, az ellenzék tán nincs is olyan szitok, amit még ne mondott volna el rá...szerinted hol nem szarja le? :)

dec. 13. 22:14
 12/37 A kérdező kommentje:
#11 Szerintem fontos lenne neki, hogy tudjon érvelni a mostani elkúrt dolgok mellett mostanában. A fidesz megingott, ha a szavazóinak se mutat karizmát akkor mit akar? Lesz, ami lesz? Rogán már nem fogja tudni megnyerni helyette.
dec. 13. 22:29
 13/37 anonim ***** válasza:
13%

#12. "Szerintem fontos lenne neki, hogy tudjon érvelni a mostani elkúrt dolgok mellett mostanában."

Tehát szerinted ha nem vitázik, akkor nem tud. Ez is egy álláspont, de finoman szólva sem látszik, hogy tükrözné a valóságot. :)

"A fidesz megingott"

Biztos? Kicsit túl sokszor hallottam ezt már az utóbbi 14 évben, hogy ne legyen szkeptikus.

dec. 13. 22:33
 14/37 A kérdező kommentje:

#13 2022-ben 2 milla szavazója volt a szétgyurcsányozott ellenzéknek, szemben a fidesz 3 milla szavazójával.

Egyébként a szobádból kiszoktál menni, vagy be vagy zárkózva amióta fidesz van hatalmon? Menj ki egy kicsit, sok ez a 14 év.

dec. 13. 22:40
 15/37 anonim ***** válasza:
40%

#14. "2022-ben 2 milla szavazója volt a szétgyurcsányozott ellenzéknek, szemben a fidesz 3 milla szavazójával."

És azt akarod mondani, hogy te biztosan tudod, hogy ehhez képest mennyi van nekik most? Hát mennyi akkor? :)

"Egyébként a szobádból kiszoktál menni, vagy be vagy zárkózva amióta fidesz van hatalmon? Menj ki egy kicsit, sok ez a 14 év."

Tehát nyilván bezárkózom, ezért nem látom a nagy kormánybuktató tömeget az utcákon? Váltig állítottátok az utóbbi 14 évben is, hogy ezek bizony ott vannak, én nem láttam őket akkor sem, nade majd most...te figyelj kérdező, ez a kormányváltó, dühös tömeg most is itt van velünk a szobában?

dec. 13. 23:30
 16/37 A kérdező kommentje:
#15 Igen ott van, Magyar Péter tesz azért is, hogy ott legyen. De tulajdonképp pl a fidesznek nem csak az ilyen pedofil botrányai meg elkúrt gazdaság vannak, hanem a fidesz média is őket égeti. A szobahuszárok többsége meg jobban szórakozik jelenleg a fidesz médián mint annó Magyarország jelenlegi top1 leggazdagabb emberén, Mészáros Lőrincen.
dec. 13. 23:46
 17/37 anonim ***** válasza:

És a Horn Gyulával való vitát hogyan magyarázod?

dec. 13. 23:51
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

#16. "Igen ott van"

Nem, nincs ott. Tudod, mikor volt ott? 2006 őszén...ilyen most csak a képzeletedben létezik.

"A szobahuszárok többsége meg jobban szórakozik jelenleg a fidesz médián"

Akkor tehát a szobahuszárok azok ti vagytok?

#17. Sehogy.

dec. 13. 23:56
 19/37 A kérdező kommentje:
#18 Te amúgy mi miatt szavazol rájuk? Kaptál egy nemzeti dohányboltot?
dec. 14. 00:01
 20/37 anonim ***** válasza:
0%

#19. Ez szörnyen frappáns.

Röviden: minden hibájuk ellenére is sokkal kevésbé tartom őket kártékonynak az országra nézve, mint a semmirekellő ellenzéküket. Kérdezz konkrétat, ha kíváncsi vagy valamire, ne egy általános kérdésre várd, hogy kisregényben válaszoljak!

dec. 14. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!