Akik azt mondják, hogy a fidesz helyett bármi jobb lenne, azok akkor egy csorda tehénre is rábíznák a kormányzást?
"Ti miért nem indultok a választásokon?"
Nincs pártom. Nincs időm. Nincs kedvem. Nincs pénzem.
Ahhoz, hogy országgyűlési választáson indulni tudjak, kell egy párt. Ha listán indulok akkor azért, mert a párt listájára fel kell kerülnöm, ha egyéniben, akkor meg azért, mert valamelyik frakcióba be kell ülnöm. Ha pártlistán lennék rajta, sokmindent nem kellene csinálnom, de egyéniben kampányolni kell, rengeteg munka van vele, és mivel ismeretlen vagyok, nem is választanának meg. Feleslegesen minek öljek bele ennyi enrgiát? Van jobb dolgom is mint ilyenekkel szórakozni. És még ha meg is választanának, egyedül mit csinálok egy pártban? Kellenek kapcsolatok, kell befolyás, kell tapasztalat, ki vagyok én ehhez ismeretlen polgárként? Nem is értem a kérdésedet.
Én Putyinnal is elégedett lennék ha magyar lenne, mindenki megérdemel egy esélyt.
Egy csorda tehénnel nem, hiszen azok állatok, igen nehezen tudnának egy országot vezetni.
"Putin is jobb kormányzója lenne az országnak."
Ehhez nem is fér kétség.
Amúgy vicces, hogy itt egyesek érvelnek. "Nincs pártom. Nincs időm. Nincs kedvem. Nincs pénzem." De azt már ki hagyja, hogy esze sincsen 🤭. De azért a hőbörgésre nem spóroljátok az időt. Ezért kell nektek Magyar Péter, megadja nektek ezt az élményt, hogy egy jót hőbörögjetek, de erkölcsileg ez nem visz titeket előrébb, de Magyar Péter pedig jól megél ebből, de mégis mit lehet tenni, ez kell a magyar prolinak.
Én úgy vagyok vele, hogy Orbán nem egy rossz politikus, de az nagy gondot jelent, hogy nincs egy kompetens ellenzék, aki hatással lenne rá. Másrészről meg úgy vagyok vele, hogy a magyar nép nem nőtt fel a demokráciához, ezért marad az orbáni feudalizmus. És igen, jól hallottátok, itt nem korrupció van, nem diktatúra, hanem feudalizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!