Ha tegyuk fel kötelező lenen szavazni és csak M. P vagy Fidesz közül lehetne valasztani melyiket valásztanátok?
Figyelt kérdés
dec. 13. 17:31
1/12 anonim 

válasza:

Nincs olyan hogy kötelező, nyilván Peti.
3/12 anonim 

válasza:

Ez teljesen egyértelmű kérdés mondjuk egy 60-ad IQ felett.TISZA párt. Magyar Péterre, ahogy Orbán Viktorra sem szavazoz direktben. Egyébként a FIDESZ meg tesz mindent hogy elcsalja a választást.
5/12 R.Speltzer 

válasza:

Nem túl szimpatikus a személye MPnek sem de egyértelműen rá szavaznék ilyen esetben mert csak neki van jelenleg esélye változást hozni. Aztán hogy mi lesz belőle majd kiderül.
6/12 anonim 

válasza:

Nem kérdés, hogy M.P-re, azaz Miskolczi Pálra.
7/12 anonim 

válasza:

2010ben a fideszre szavaztam mert egyértelmű volt, elég volt Gyurcsányból, 2014ben még rávettek, bár húztam kicsit Vona felé, 2018ban a migransos és nemváltós óvodásos baromság már elvette tőlük a kedvemet, jártam külföldön, kinyílt a szemem, 2022ben sem rájuk szavaztam már, most a Tisza az egyetlen alternatíva, és őszintén lesz4rom mp személyét meg hogy hogyan akarják lejáratni, nálam már betelt a pohár a Fideszből, mint neki, meg mint sokmindenkinél.
8/12 anonim 

válasza:

A dk-sok inkább a fideszt választanák.
9/12 anonim 

válasza:

Természetesen a Mi Hazánkra mint minden magyar ember.
10/12 R.Speltzer 

válasza:

Dk-s vsgyok,eszem ágában nincs fideszt választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!