Ha kötelező lenne örökre Szaúd-Arábiába vagy Észak-Koreába költöznetek, melyiket választanátok és miért?
Szaud arábia.
Alanyi jogon havi szinten majdnem 1500 euró juttatást ad az állam az állampolgároknak.
Fejlett ország, van klíma a meleg ellen.
Ellenben é-koreában szerintem még kaja sem jutna.
"Alanyi jogon havi szinten majdnem 1500 euró juttatást ad az állam az állampolgároknak."
És az neked mért jó? Azt hiszed majd az állampolgárok adnak belőle?
Szaúd-Arábiába költöznék úgy tudom van ott valami alapjövedelem szerűség.
Szakállam már van azt sem kellene növesztenem.
Öreg és dagadt vagyok a Koreai hattyúevés és éhezés már nem nekem való.🤡
Észak-Korea, mert Szaúd-Arábia egy középkori szellemiségű, agyilag a sötét középkorban tobzódó ország. Ráadásul a többnejűség miatt a gazdagok koncentrálják a nőket, a nem gazdagok számára nem sok minden marad ezen a téren sem. Ezért jöttek az arabok Magyarországra (is) k*urvázni annak idején.
2-es, 5-ös súlyos tévedésben van. Az alapjövedelem csak a helyi araboknak jár. A vendégmunkásoknak viszont szinte nem jár semmi, csak dolgozói jogok nélküli rabszolgamunka. Mivel a helyi arabok nagy része nem dolgozik Szaúd-Arábiában, rengeteg a vendégmunkás az országban, akik főleg Dél-Ázsiából és a szegényebb arab országokból jönnek. Embertelen körülmények között végeznek rabszolgamunkát, ez persze nem csak Szaúd-Arábiára jellemző (de például Katarra is, lásd a foci vb-vel kapcsolatos építkezéseken levő embertelen állapotokat, felháborítóan rossz dolgozói körülményeket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!