Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jogos, hogy engem mint magyar...

Jogos, hogy engem mint magyar állampolgárt ez nagyon aggaszt?

Figyelt kérdés

Tudni szeretném, hogy Magyar Péter mégis, hogy tudott több mint 100 millió forintot összeszedni a tüntetésére!

Még szinte a köztudatban sem volt, máris 100 milliós rendezvényt tartott!

Arról nem is beszélve, hogy facebookon is eltapsolt 10 milliót hírdetésekre, és a tüntetése is több 100 millió volt!

Engem ez nagyon aggaszt! Kik állhatnak mögötte? Az is egyértelmű, hogy valaki(k) a facebook elérését is hatalmasra csavarták, a jobboldalét és Orbán Viktorét meg le!

Engem nagyon aggaszt ez a dolog! Befolyásolás? Bábkormányt akarnak valaki(k) minden áron?!

dec. 13. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
MP nem az adófizetők pénzét költi, és nem csupa haszontalan dologra mint a disznó párt vezetője.
dec. 13. 15:14
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem, teljesen jogtalan, az az aggasztó hogy a ner lopkodását és hazugságait eltűröd, sőt, dicsőíted.
dec. 13. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Tán be kellett volna fejezni a 8 osztályt és nem aggasztana.
dec. 13. 17:18
 14/14 anonim ***** válasza:
69%

"A megafont jobboldali érzelmű civilek támogatják!"

Ezzel a mondatoddal végérvényesen lejárattad magadat itt.:D

dec. 13. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.