Igaza van Bochkor Gábornak? Élő adásban azt mondta: „Önkormányzati dolgozónak az megy, aki sehova máshova nem volt jó”
Önkormányzati dolgozó vagyok nem sértődtem meg,nem vettem magamra.
Mindenkinek lehet véleménye.
Bochkor egy 60 éves műsorvezető aki szellemileg Győzike és Schobert Norbi szintjén van.
Rajtuk aztán nem kell megsértődni.
"Viszont az államiban talán nincs akkora stressz, akkora hajtás, b**szogatás."
Ez elég hely-és vezetőfüggő. Nálunk eddig rugalmas vezetők voltak. Nyilván a munkát el kell végezni, ugyebár a közigazgatásban jogszabályilag ügyintézési határidők vannak, amiket be kell tartani. Ez határozza meg a munkafolyamatot. De legyen kész a meló, a többi nem érdekelte őket. Most a belügy új vezetőket ültettt a nyakunkra. Nulla rugalmasság. Bár nálunk home office eddig sem volt (ami multiknál már bevett dolog), de még az egyéni munkarendet is eltörölték. Rendszeres jönnek a belügytől ellenőrizni. A másik telephelyre múltkor rendőröket rendeltek ki ellenőrzésre, akik azt nézik, hogy ki késik 5 percet. Aki késik, felírják. Néhány után kirúgnak. Azt persze senki nem nézi, hogy az ügyintézési időket bertatjuk-e és akár este 7-8-ig bentmaradunk, ha kell és sok a munka.
"Ott a 3 osztályt végzett, büdös, beszélni alig tudó ügyfélnek is kell tudni segíteni"
Látod ezért szerettem ott közmunkázni. Öt elemivel már professzornak számítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!