Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van Bochkor Gábornak?...

Igaza van Bochkor Gábornak? Élő adásban azt mondta: „Önkormányzati dolgozónak az megy, aki sehova máshova nem volt jó”

Figyelt kérdés
[link]

dec. 12. 23:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Önkormányzati dolgozó vagyok nem sértődtem meg,nem vettem magamra.

Mindenkinek lehet véleménye.

Bochkor egy 60 éves műsorvezető aki szellemileg Győzike és Schobert Norbi szintjén van.

Rajtuk aztán nem kell megsértődni.

dec. 13. 08:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez a "csak az marad aki máshová nem jo" gondolat az alacsony fizetések miatt alakult ki. Nyilván az állami szferaban kevesebbet keresnek az emberek mint a versenyszférában. És sokan azt gondolják hogy aki megállná a helyét a versenyszférában az nem marad az allamiban hanem elmegy többet keresni. Viszont az államiban talán nincs akkora stressz, akkora hajtás, b**szogatás. És vanakinek ér ennyit egy kicsit kevesebb fizu, hogy cserébe nyugton van egész munkaidőben. Egyáltalán nem azért mert máshová nem vették fel.
dec. 13. 09:05
 13/16 anonim ***** válasza:

"Viszont az államiban talán nincs akkora stressz, akkora hajtás, b**szogatás."

Ez elég hely-és vezetőfüggő. Nálunk eddig rugalmas vezetők voltak. Nyilván a munkát el kell végezni, ugyebár a közigazgatásban jogszabályilag ügyintézési határidők vannak, amiket be kell tartani. Ez határozza meg a munkafolyamatot. De legyen kész a meló, a többi nem érdekelte őket. Most a belügy új vezetőket ültettt a nyakunkra. Nulla rugalmasság. Bár nálunk home office eddig sem volt (ami multiknál már bevett dolog), de még az egyéni munkarendet is eltörölték. Rendszeres jönnek a belügytől ellenőrizni. A másik telephelyre múltkor rendőröket rendeltek ki ellenőrzésre, akik azt nézik, hogy ki késik 5 percet. Aki késik, felírják. Néhány után kirúgnak. Azt persze senki nem nézi, hogy az ügyintézési időket bertatjuk-e és akár este 7-8-ig bentmaradunk, ha kell és sok a munka.

dec. 13. 09:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Emberek, ne bántsátok már szegény Bochit! Kijött az egész éves gőz, ilyen szerencsétlen módon. Gondolj abba bele, te mennyire lennél frusztrált ha a pénztáros lölő lenne a lyuksógorod.
dec. 13. 09:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocskor olyan hülye, hogy fél órán át képes lenne veszekedni a választáson, hogy hol szavazhat közvetlenül Orbán miniszterelnökségére.
dec. 13. 09:52
 16/16 anonim ***** válasza:
57%

"Ott a 3 osztályt végzett, büdös, beszélni alig tudó ügyfélnek is kell tudni segíteni"

Látod ezért szerettem ott közmunkázni. Öt elemivel már professzornak számítottam.

dec. 13. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!