Igaza van Bochkor Gábornak? Élő adásban azt mondta: „Önkormányzati dolgozónak az megy, aki sehova máshova nem volt jó”
Bocskoros mindig is a haknizásból, ripacskodásból "élt".
Ha hallgatott volna bölcsebb marad!
Gondolom fingja nincs, hogy egy önkormányzat hányféle ügyet intéz és amúgy szerintem a közigazgatásban a legkomplexebb feladatkör. Én központi hivatalban dolgozom, de az önkormányzati munkát keményebbnek tartom. Ott a 3 osztályt végzett, büdös, beszélni alig tudó ügyfélnek is kell tudni segíteni, aki igazából el sem bírja magyarázni, hogy miért jött, ám kellően agresszív. Viszont ő is ugyanolyan állampolgár, és ugyanazok a jogok illetik meg, mint mást. Nem irigylem az ott dolgozókat.
Kapcsolgattam tegnap a rádiót, én azt a részt kaptam el, mikor kifejezetten a polgármesterre mondta, hogy ki megy annak, biztos csak az, aki másra nem jó. Persze, van sok hülye polgármester is (nem beszélve a rendszert teljesen kiszolgáló pártkatonákról), de messziről ordít, hogy "Bocsinak" amúgy gőze nincs, hogy mit csinál a polgármester, a jegyző, vagy pl. a polgármesteri hivatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!