Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van Bochkor Gábornak?...

Igaza van Bochkor Gábornak? Élő adásban azt mondta: „Önkormányzati dolgozónak az megy, aki sehova máshova nem volt jó”

Figyelt kérdés
[link]

dec. 12. 23:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
nem tudom de kíváncsi lennék mire menne bocskorosgomba önkormányzati dolgozók nélkül
dec. 12. 23:20
 2/16 PMC Wagner ***** válasza:
0%
erről már volt egy kérdés kiírva ma. Egyébként meg nem politikai témakör
dec. 12. 23:20
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem lennék a helyében ha önkormányzati ügyeket intéz majd
dec. 12. 23:23
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
Bocskor egy barom. Mindig is az volt.
dec. 12. 23:29
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Bocskoros mindig is a haknizásból, ripacskodásból "élt".

Ha hallgatott volna bölcsebb marad!

dec. 12. 23:34
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem jól tenné az úrinak éppen nem nevezhető ember, ha takarékra állítaná arcát, - először el kellene végezni egy közigazgatási főiskolát és utána meg lehet mutatni, hogy mit tud kezdeni a napi szinten egyénre szabott hülyeségekkel elő álló ügyfelek hadával. Akármit is mond, hasznosabb cselekmény a közigazgatásban dolgozni, mint napi szinten a rádióban ripacskodva úgy vihorászni általa sokszor nem is ismert emberek nyomorán, mint egy okleveles csimpánz! Értelmes ember nem viselkedik így, mint ő - még akkor sem, ha ő szentül meg van győződve arról, hogy nélküle még a Nap sem kel fel! Szégyen ez az ürge! És halottról nem illik rosszat mondani, ezért a néhai partneréről nem írok nevesítve, de a Balázs kollégájával is kezet fogva ugorhatnának a Dunába annyi empátiával, amennyit adott nekik a sors! Szégyentelenek!
dec. 13. 06:21
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
A primitív "humora" miatt nagyjából be tudtam lőni a szellemi szintjét, azért azt gondoltam volna, hogy a sok éves tapasztalata miatt ilyesmire oda tud figyelni. Magánemberként is nagyon ostoba aki lenézi mások munkáját, azzal, hogy ha beszél róla, még rátesz egy lapáttal, ha meg ismert emberként tömegek előtt mondja, akkor itt az ideje visszavonulni.
dec. 13. 06:47
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Nincs igaza. Én húsz évig voltam közmunkás pedig bárhová máshová is felvették volna.
dec. 13. 07:09
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
Részben igaza van, sokféle embert karolnak fel az önkormányzatok.
dec. 13. 08:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Gondolom fingja nincs, hogy egy önkormányzat hányféle ügyet intéz és amúgy szerintem a közigazgatásban a legkomplexebb feladatkör. Én központi hivatalban dolgozom, de az önkormányzati munkát keményebbnek tartom. Ott a 3 osztályt végzett, büdös, beszélni alig tudó ügyfélnek is kell tudni segíteni, aki igazából el sem bírja magyarázni, hogy miért jött, ám kellően agresszív. Viszont ő is ugyanolyan állampolgár, és ugyanazok a jogok illetik meg, mint mást. Nem irigylem az ott dolgozókat.

Kapcsolgattam tegnap a rádiót, én azt a részt kaptam el, mikor kifejezetten a polgármesterre mondta, hogy ki megy annak, biztos csak az, aki másra nem jó. Persze, van sok hülye polgármester is (nem beszélve a rendszert teljesen kiszolgáló pártkatonákról), de messziről ordít, hogy "Bocsinak" amúgy gőze nincs, hogy mit csinál a polgármester, a jegyző, vagy pl. a polgármesteri hivatal.

dec. 13. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!