Az nem illegális a RetroRádiónál, hogy a Bochkorban mindenkit kigúnyolnak?
Most erre mondanék egy hasonlatot, arról hogy min ne csodálkozzon az adott személy ha...
Amúgy meg ezeket a mélyparaszt "röhögős" rádióműsorokat hallgassa akinek hat anyja van.
Zene miatt?? Hát az még szörnyűbb, mint annak a türhőnek a dumája.
Aki olyan ostoba, hogy szórakoztatónak találja azoknak az alázását, akik nem tudnak visszaszólni, hát az meg is érdemli.
Nem illegális, de engem őszintén meglep, hogy Bochkort nem verték még össze. Az meg még szomorúbb, hogy 2024-ben igény van rá, hogy 60 éves piás dohányos korlátolt majom idétlenkedik.
Az irodában kell hallgatnom őket a munkatársaim miatt, és tényleg mindenkin élcelődnek a biciklisektől kezdve Shane Tusupig, vagy a transzneműekig. Nemrég azon poénkodtak a három kívánságos bohóccal, hogy ott lennének vkinek a 18 éves lányának a fürdetésénél.
A "zene miatt hallgatom" hozzászólón én is elcsodálkoztam. Ugyanaz a 30-40 szám megy állandóan, ráadásul híresebb előadóktól adnak 1-2 ismertebb számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!