Magyar Péter miért ment el rossz irányba?
Én 2018-ban még a Jobbikra szavaztam,azóta viszont senkire, mert rossznak látok mindenkit.Valószínűleg ez így is fog maradni, ahogy a dolgok állnak.
Nekem Magyar Péter nagyon szimpatikus volt eleinte.
Azt ígérte, létrehoz egy új tisztább Fideszt.
Például kezdetben ő sem azt az egyoldalú narratívát ismételgette,hogy az ukrán-orosz háborúért csak Oroszország felelős, hanem elismerte,hogy Ukrajna ugyanannyira felelős érte.Szidták is miatta rendesen.
Viszont, már teljesen elkezdett balra tolódni.
A fentebbi álláspontja már nem ugyanaz.
Illetve, családi pótlék emelését szorgalmazza.Továbbá az EP-ben az lmbtq lobbinak kedvezően szavaztak a képviselői.
Ezekkel a dolgaival, már nem túl bizalomgerjesztő a kezdeményezése.
Nem ment el rossz irányba, hanem pontosan a helyes úton indult el, remélem azon is marad.
Én is jobbikos voltam 2018-ig, de sosem az a ruszkiimádó aki a hazáját is eladná az orosznak csak változzon a nemzetközi politikai tér.
Azt kell felismerni hogy Orbán ellenben beleállt ebbe a feltétlen oroszpártiságba úgy, hogy közben a magyar közvélemény egyértelműen mindvégig EU és NATO párti. Az oroszok a háború előtt pedig ultimátumukban ennek a nemzeti döntésnek mentek neki, megtámadva ezzel a nemzetünk szuverenitásához való jogát. Így oroszokat támogatni egyrészt hazaárulás, másrészt a kormány kiszolgálása abban hogy eladhassa a hazáját.
A tisza nem tehet mást minthogy a NATO oldalán foglal állást, mert kötelessége szembehelyezkedni ezzel a hazaáruló politikával, és azt az oldalt kell támogatnia amire a magyar emberek népszavazásban elfogadtak, és amit választott szövetségeseink várnak tőlünk. Nagyon remélem hogy továbbra is kiáll ukrajna mellett, és oroszország ellen, mert csak egy ilyen politikát lehet támogatni
Nem ez a baj vele. Igazi jobboldaliként az a bajom vele, hogy sok fideszes baloldali hülyeséget továbbra is meg akar tartani. Továbbra is megtartaná a csokot, ami egy idióta politikai termék, mert ő is látja, ez szavazatokat hoz annak ellenére, hogy nem tölti be az eredeti funkcióját és a magyar mércével mérve hatalmas árnövekedéseket okozott az ingatlanoknál. Meg akarja tartani a rezsicsökkentés nevű parasztvakítást is.
Mindezt azért, mert ő is szavazatokat gyűjt.
De akkor miért szavazzon a tiszára, vagy a fideszre az egyszeri igazi jobboldali, aki a leuralt és irányított piac kommunista elve ellen van?
Éljen csak mindenki annyi pénzből, amennyit meg tud keresni. Ne legyen ingyen ebéd. Amíg a nemzet ingyen ebédlő púpokat cipel a hátán, addig nem tud kiegyenesedni és büszkén kiállni.
#5: És akkor mi a megoldás? Tegyük fel, hogy azt mondja, hogy megszüntetné a csok-ot. Emiatt borítékolhatóan bukna és soha nem kerülne döntési pozícióba.
Ez a demokrácia hátulütője, az emberek sajnos saját maguk ellenségei, amikor a populista ígéretekre rezonálnak és tudnak, vagy nem hajlandóak összetettebben gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!