Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz mikortól indult el...

Fidesz mikortól indult el rossz irányba?

Figyelt kérdés
Még amikor Bajnaékat leváltottak örültem is és mondtam hog ennél rosszabb ugyse lehet. Meg is kapta 2/3od de valahogy mintha saját maga érdekére formálna mindent nem az ország javára. És ez tetszik is az ország nagy részének hisz.megszavazzak 2/3dal mindig. De nem tudom valahogy úgy érzem rossz irányba mennek a dolgok. Fölös vitánam erzem az EU,val a balhét hiszen csak mi logunk ki. Bemegyek boltba 5ezer forintért lassan egy.reggelit kapok. Minimal bér meg 14év alatt caak duplájára nött ami nem rossz, de ilyen infláció mellet nem érződik... égezségügyet még mindig gyurcsámyra kenik pedig azóta jopár év eltelt. De lehet csak én latom így. Ti hogy vagytok ezzel? Jah és hogy kimaradunk háborobúl cimszóval minden megszorítást le.lehet nyomni a torkunkun ez szenge duma szerintem. Egy EU-s ország se háborúzik.
júl. 16. 13:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
7%

Semmiféle rossz irányról nincs szó, az EU megy egyre rosszabb irányba (beszállás a proxy háborúba, szankcióháború, centralizáció, woke, illegális migránsok simogatása)

A reálbérek most sokkal magasabbak, mint 2010 előtt. (Kb 75%-kal)

júl. 16. 13:50
 2/13 anonim ***** válasza:
8%
Sosem... innentől kár vitatkozni ezen.
júl. 16. 13:52
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Amikor másodjára választották őket meg, onnantól van az, hogy a saját zsebük tömése és a hatalmuk bebetonozása vált számukra fontosabbá.

Azzal magyarázzák, hogy az első ciklusukban a népért dolgoztak, mégsem választották őket újra, utána jött az "elmúlt8év", amikor bevallottan csődközelbe vitték a szocik az országot, onnantól lett a fidesznek 2/3-a, és azóta tudnak riogatni Gyurcsányékkal.

júl. 16. 13:56
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

"A reálbérek most sokkal magasabbak, mint 2010 előtt. (Kb 75%-kal)"

Ahogy sokkal magasabbak volt 2010-ben is 2002-höz képest, és ahogy 2002-ben is magasabbak voltak 1990-es képest. Annyira ne éld bele magad ilyen kőegyszerű dolgokba, főleg, hogy a GDP 4-5%-ának megfelelő forrásokat kaptunk évente az EU-tól.

Kérdező!

Szerintem akkor, mikor "szabadságharcot" hirdettek az IMF ellen, ahelyett, hogy csak simán letolták volna Gyurcsányéket, az IMF-et pedig annak kezelték volna ami: egy sima hitelintézetnek. Ez a hamis forradalmár és háborús retorika onnantól kezdődött és fajult át éjjel-nappali gyűlölködésbe és hazugságcunamiba.

júl. 16. 13:58
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
2010ben, amikor 2/3adot kaptak, na akkor látszott, hogy mindent mindent átalakítanak, neresítenek.
júl. 16. 14:02
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Akinek a 2010es évek elején a magánnyugdíjak lenyúlása nem volt vészcsengő és red flag, az vak.
júl. 16. 14:08
 7/13 árokpart ***** válasza:
9%
2022-ben.
júl. 16. 14:08
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Képzeljétek el, mekkora most a reálbér a tatarjárás idejéhez képest, micsoda fidesz szenzáció. XD Ez a fideszesek agya kb.
júl. 16. 14:11
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
1998-ban.
júl. 16. 14:15
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
#8, az hagyján. Emlékszel, hogy annak idején még a németeket is leelőztük, amikor 7%-os növekedést mértek nálunk, és azzal hakniztak mindenhol? Csak arról senki nem beszélt, hogy (például) mi 100-ról 107-re jutottunk, a németek meg 500-ról 510-re, így hiába nagyobb a mi a százalékunk, a németektől még jobban lemaradtunk.
júl. 16. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!