Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz mikortól indult el...

Fidesz mikortól indult el rossz irányba?

Figyelt kérdés
Még amikor Bajnaékat leváltottak örültem is és mondtam hog ennél rosszabb ugyse lehet. Meg is kapta 2/3od de valahogy mintha saját maga érdekére formálna mindent nem az ország javára. És ez tetszik is az ország nagy részének hisz.megszavazzak 2/3dal mindig. De nem tudom valahogy úgy érzem rossz irányba mennek a dolgok. Fölös vitánam erzem az EU,val a balhét hiszen csak mi logunk ki. Bemegyek boltba 5ezer forintért lassan egy.reggelit kapok. Minimal bér meg 14év alatt caak duplájára nött ami nem rossz, de ilyen infláció mellet nem érződik... égezségügyet még mindig gyurcsámyra kenik pedig azóta jopár év eltelt. De lehet csak én latom így. Ti hogy vagytok ezzel? Jah és hogy kimaradunk háborobúl cimszóval minden megszorítást le.lehet nyomni a torkunkun ez szenge duma szerintem. Egy EU-s ország se háborúzik.
júl. 16. 13:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a kérdést inkább úgy kellett volna feltenni, hogy az SZDSZ, a Kisgazdapárt, az MSZP, a Momentum, az LMP , Jakab Péter pártja, MZP pártja, vagy éppen Gyurcsány mikor indultak el a rossz irányba ...

Miért így?

Mert ha ezek jó irányba haladtak volna immár 14 éve, nem kaphatott volna a Fidesz egyfolytában 2/3 ot!

Inkább ezen tessék elgondolkodni.

júl. 16. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

"Mert ha ezek jó irányba haladtak volna immár 14 éve, nem kaphatott volna a Fidesz egyfolytában 2/3 ot!"

Ne tegyünk úgy, mintha ne lenne összefüggés. 2014-ben a fidesz félmillió szavazót veszített, az ellenzék pedig nyert, de az új választási rendszernek hála úgy is kijött a kétharmad. Ahogy aztán az a 2/3 sokszor teremtett olyan törvényi, pénzügyi és politikai környezetet, amibe az ellenzéknek nem volt beleszólása. Ettől még ők maguk is elb*szták, de illik az összképet is figyelembe venni.

"Inkább ezen tessék elgondolkodni."

Nem "inkább", hanem ezen is. Unjuk már, hogy minden után is mosdatjátok a fideszt, vagy próbáljátok terelni a témát.

júl. 16. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól volt gyanús, hogy ruszkik haza. Jól emlékszem, Nagy Imre temetése volt. Akkor már előrehaladott állapotban voltak a tárgyalások, csak nem voltak nyilvánosságra hozva. Orbán úgy beszélt, mintha ő intézné, hogy vonuljanak ki. Már ott látszott, hogy ettől az embertő jót nemlehet várni.
júl. 16. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!