Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rendeltem a Tisza párt webshop...

Rendeltem a Tisza párt webshop-jából egy pulcsit. Mikor fog ideérni?

Figyelt kérdés
Vasárnap rendeltem meg, azóta semmi hír. A pulcsit már kifizettem.
dec. 10. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
Választás után
dec. 10. 19:44
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
Én személyesen annyit tudok ehhez az érdekes kérdéshez hozzáfűzni mindenféle fölösleges, terjengős körítés és tartalmatlan mellébeszélés nélkül, hogy erről a bonyolult és nehezen kigobozható problémáról, mely szemmel láthatóan számodra igazán fontos, és meghatározza majd az elkövetkező héten a mindennapjaidat, mivel alapvetően befolyásolja az egész érzelemvilágodat, és ebből kifolyólag rendkívül nagy várakozásban tart téged - elvégre advent van, a várakozás nagybetűs, szimbolikus, legendás, nagy múltra visszatekintő ünnepe -, hogy nem rendelkezem elegendő rálátással, hozzáértéssel, tapasztalattal ahhoz, hogy adekvát, pontos, precíz és tájékoztatás szempontjából kielégítő választ adjak, így inkább azt mondom, hogy fingom sincs.
dec. 10. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk elvileg alapszabály lenne, hogy előre nem fizetünk....
dec. 10. 19:49
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
A rendelésnél nemvolt hogy hány munkanap a szállítási határidő? ezt fel szokták tüntetni.
dec. 10. 19:56
 5/11 PMC Wagner ***** válasza:
Ha vasárnap rendelted gondolom csak tegnap kezdtek el foglalkozni vele, az kb holnap legkésőbb holnapután nálad lesz
dec. 10. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Az utolsó vagyok ezt találtam a Tisza oldalán neked.

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 10 nap. Az Eladó késedelme esetén a Vevő jogosult póthatáridőt tűzni. Ha az Eladó a póthatáridőn belül nem teljesít, a Vevő jogosult a szerződéstől elállni. Az egyes szállítási módoknál az általános teljesítési határidőtől esetlegesen eltérő szállítási határidőt minden esetben jelezzük.

dec. 10. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Bocs, a 19:56 os vagyok.

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 10 nap. Az Eladó késedelme esetén a Vevő jogosult póthatáridőt tűzni. Ha az Eladó a póthatáridőn belül nem teljesít, a Vevő jogosult a szerződéstől elállni. Az egyes szállítási módoknál az általános teljesítési határidőtől esetlegesen eltérő szállítási határidőt minden esetben jelezzük.

dec. 10. 20:35
 8/11 anonim ***** válasza:
23%
Én gondolkoztam, hogy veszek Tisza cipőt, de miután megalakult a Tisza párt, inkább nem veszek.
dec. 11. 09:17
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as: rosszul teszed. A kettőnek nincs köze egymáshoz. Minden időben Tisza cipőben! -- mondta a reklám.
tegnap 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:

9-es!

Tudom, hogy nincs köze egymáshoz, de mégiscsak Tisza mindegyik.

tegnap 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!