Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lázár János ma elismerte,...

Lázár János ma elismerte, hogy megrendült a szavazóik bizalma a fideszes pedofil kegyelmi ügy óta?

Figyelt kérdés
Épphogy csak be nem jelentette a bukást/lemondást?

dec. 10. 19:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Eddig sem titkolták ezt, nem tudom, miért vagytok így meglepődve.
dec. 10. 19:49
 12/12 anonim ***** válasza:
50%

"Lázár-Nem, inkább abból a hibából, amit elkövettünk februárban, és ami a köztársasági elnök lemondásához és az igazsági miniszter bukásához vezetett.

Kérdező-Tehát akkor nem azt mondta valójában, hogy Magyar Pétert, hanem a következményeket kell komolyan venni.

Lázár-Az okot és a hibát kellett komolyan venni, és hogy annak következményei vannak, és még mind a mai napig tartanak, és jövőre nézve is sajnos lehetnek, abban egészen biztos vagyok. A Fidesz megrendült kívülről és belülről is ennek az ügynek, a Novák ügynek, vagy kegyelmi ügynek, mindegy, hogy hogyan nevezzük a hatására. 2024-ben azért mi egy óriási veszteséget szenvedtünk el, hiszen le kellett mondani a köztársaságielnöknek, akit mi jelöltünk, és belebukott az igazságügyminiszterünk az ügybe. Ennek hosszantartó politikai következményei vannak szerintem. Tehát nem Magyar Péter hozta a csodát, hanem mi követtünk el egy hibát.

Kérdező-Ez a megrendülés, ez eljuttathatja oda a Fideszt, hogy elveszti a hatalmat?

Lázár-Nem tudom, de a 2026-os választási eredményben biztos, hogy része lesz.

... Én az elején is azt mondtam, hogy mindenképpen komolyan kell venni, általában minden kihívót komolyan kell venni, és miután az országot 14 év óta kormányozzuk egy lépésben 2010 óta, nyilvánvaló, hogy az idő adott esetben nem nekünk dolgozik, a gazdasági körülmények, ahogy ön a beszélgetésünk elején erre fölhívta a figyelmet, nem nekünk dolgoznak, az Európai Unió nem nekünk, hanem ellenünk dolgozik. Következésképpen nem vagyunk könnyű helyzetben. Az a kérdés, hogy a Fidesz képes-e arra, amire az elmúlt 35-40 évben mindig képes volt, hogy a Fidesznél csak a Fidesz a jobb."

dec. 10. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!