Fideszesek, mekkorának érzitek a kegyelmi ügy és Magyar Péter feltűnése és a Varga-hangfelvétel fényében a bajt a NER szempontjából?
Ez ugyanaz, mint az emberek ilyen és hasonló fórumokon sem tudják egymás szavazatait befolyásolni, átállítani. Viták mennek, de attól nem változik semmi, mindenki hajtogatja a magáét.
Szerintem / remélem, az egykori igazságügy-miniszter halálra ítélte Magyar Pétert, az már csak egy politika halott.
Ilyen emberrel nem vállalhat közösséget az ellenzék sem. Amúgy is inkább féltették tőle a szavazatokat.
Még Hadházy Ákos (Országos Főtroll) is kigúnyolta a híres felvételt.
Én is próbáltam kihúzni belőlük valamit, mondjuk szavazás nélkül, de a szavazás állása itt is alátámasztja, amit tapasztaltam én is mindenfelé. Aki fideszes, az most azt mondja, hogy ez "egy stikli" és még így is jobb mint bármelyik másik alternatíva. Ahogy látom, nekik mindegy kb. mit csinál a Fidesz, mert a saját gondolatuk szerint:
Gyurcsány rosszabb (és az összes utódpárt)
Mi Hazánk: Nácik
Kétfarkú kutya párt: Túl vicc
Magyar Péter: Őrült (Működik a lejáratókampány itt is)
Momentum: Ők is Gyurcsányosok már
Többi: A többi túl kicsi, hogy foglalkozzanak vele.
Ők ezt írják, a valóság az, hogy mindegy mi van, Fideszre szavaznak, és ha nagyon muszáj valamivel érvelni, akkor ezeket mondják, meg hogy a migránsok kint tartása az jó. Meg még olyanokat, hogy a lopások mellett ők legalább adnak is.
Baromira nem értek egyet ezekkel, de ezt mondják. Szerintem ennél a Fidesznél többet még senki sem lopott. És ha ez sem rengeti meg a Fideszeseket, akkor amíg OV nem megy ki a Kossuth térre nyilvánosan gyerekeket lefejezni, addig szerintem mindegy.
Nem is célom itt befolyásolni őket; csak kiváncsi vagyok hogy mennyire altatják magukat azzal, hogy nincs baj.
Mert ha tényleg ez az általános fideszes hozzáállás, hogy minden csoda 3 napig tart és majd lecseng ez is, nos az egy nagy lehetőség Magyar Péternek.
Ugyanaz a helyzet mint MZP-nél. Az ellenzék szögre ugyanazt csinálja, mint 2021-2022. Csak a messiás cserélődött. Megy a kiabálás a kormányváltásról, karóra húzásról, mint akkor. Miért is aggódnának? Az ellenzék évek óta ezt a spirált nyomja, én csak vergődő keréknek hívom.
Mindemellett a média, pénz, minden a fidesznél, hogy ismét 2/3 legyen. Ráadásul a jobboldaliak csendben várnak, olvasgatják a sok becsmérlést stb. Ők nem a neten hangoskodnak, elmennek szavazni és odacsapnak. Ne legyen kétsége senkinek, hogy most is oda fognak és 2026-ban is! Már csak azért is. Az ellenzék nem veszi észre, de ezek a dolgok a "nemzeti oldalt" csak összehozzák, nem erodálják. Plusz erre még rájönni a propaganda és valag pénz. Bízd ide, hogy tök mindegy ki lesz a messiás, megint 2/3 lesz a vége. De ha esetleg nem lenne, Toroczkai lenne a koalíciós partner. A többieknek nem osztanak lapot. Tehát a hagyományos ellenzéknek, centralistaknak esélye nem lesz, csak egy másik populista pártnak.
Majd olvasd ezt vissza 2026-ban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!