Kedves Fideszesek. Miről szólt a kubatov féle hangfelvétel? Miről beszél benne az ürge?
"A célkiválasztásoknál mind a 36 ezer 500 embert személyesen ismertük. Tehát aki ott volt, azt mindegyiket személyesen ismertük, mindegyikről tudtuk, hogy hogy hívják, hogy hány esztendős, hogy milyen erős támogatónk, mi a telefonszáma, mi a mobilszáma, mi az e-mail címe."
Tehát ismerték személyesen az összes fideszes szavazót. Nagy dolog... Állítom neked minden párt helyi képviselője tisztában van az emberek hovatartozásával.
---------------------------------------
"A 38 ezer emberből 22 ezernek tudtuk a telefonszámát. Tehát ez azt jelenti, hogy mondjuk automata hívásokkal a 22 ezer embert el tudod érni két órán belül, bármi történik a kampányban."
Tudták 22ezer fideszesnek minden személyes adatát. Ezt is lehet. Nálunk is sokan megadtuk az adatainkat a fidesznek.
"Ráadásul ismertünk 15 ezer olyan embert a városban, ennyi szavazatot kaptak a többiek, akik Páva Zsoltot elutasították. Tehát azt állítom, hogy név szerint ismertünk minden olyan embert, aki elment szavazni, és nem Páva Zsoltra szavazott."
Feljegyezték, hogy kinél voltak a névjegyzékes adatbázisukban. Tudták, hogy ki fideszes, énis tudom, hogy ki az nálunk. Tudták az előzőekből, hogy mekkore lesz a részvétel. Egyszerű kivonás, és mindent tudunk. És ez eddig legális.
"A rendszer maga úgy működik, hogy én látom, hogy ki mikor lépett be, mennyi adata van, mennyit módosított rajta, hány telefonszáma van, hány e-mail címe van, ha belépett, dolgozott-e benne vagy egyébként csak bekapcsolta, tehát tudom kontrollálni ezt a dolgot, és ezt a fajta adatbázis-kezelési aktivitást tudom mérni."
Van adatbázisuk az aktivistákról, amit a tagok tartanak nyilván. Ha egy tag belép tud új aktivistát felvinni elérhetőséggel, mindennel együtt. Ez sem újdonság, és nem is illegális...
És végül, tudom nehéz, de jó lenne nem sík hülyének nézni a fideszeseket sem, és senki mást egy kérdésben. Értem, hogy nem fideszes vagy, de abból hogy így viselkedsz, csak az derül ki, hogy nagyokos vagy, amit senki nem szeret...
39-es, kicsit másról szólt a felvétel, noh de most nem ezt vitatom meg. a hozzászólásod végére pedig nem reagálnék, me' minek...
várom még a többi fideszest is, hogy miről is szólt a felvétel, még kíváncsi vagyok, hogyan ismeri a sztorit.
"39-es, kicsit másról szólt a felvétel"
Na pont erről beszéltem... Itt vannak az idézetek, mégis tagadod. A felvétel erről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!