Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lázár János ma elismerte,...

Lázár János ma elismerte, hogy megrendült a szavazóik bizalma a fideszes pedofil kegyelmi ügy óta?

Figyelt kérdés
Épphogy csak be nem jelentette a bukást/lemondást?

dec. 10. 19:06
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Passz vagy kifejtem
26 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
8%
Nem.
dec. 10. 19:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elismerte, igen. Meg is lepődtem.
dec. 10. 19:12
 3/12 anonim ***** válasza:
16%

Az indexes interjúra gondolsz vagy mire?

Nem lehetne a konkrét részt belinkelni amit te így értesz?

Amúgy meg tök szánalmas ez, hogy mond valaki valamit és te a saját értelmezésedben előadod és ehhez keresel egyetértő embereket.

Ha mondta is volna akkor se értek vele egyet, senki se beszél már a kegyelmi ügyről pár szektás O1G-zőst leszámítva, a Fidesz támogatottsága azért zuhant be, mert az emberek egy jelentős része úgy érzi, hogy nem megy jól neki anyagilag. Ugyanakkor ez a bezuhant támogatás még ha hiszünk is a Mediánnak kb. 2 millió ember lehet. (én azért nem hiszek ebben, mert EP választás nemrég volt, azóta nem történt semmi említésre méltó mégis Medián szerint a teljes népességben van annyi szimpatizánsa a Fidesznek, mint amennyit pár hónapja el tudtak vinni szavazni, ilyen meg nincs, 2022-ben is bőven 90% alatti volt a mobilizációjuk)

dec. 10. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Kívül-belül rohad a narancs! Csak most már ezt a fideszék is látjàk és kimondják.
dec. 10. 19:14
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
igen, mennek tömegesen leszavazni a tisztára lakatos márk pártjára
dec. 10. 19:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
dec. 10. 19:16
 7/12 anonim ***** válasza:
8%

ma 19:16

Egy fél mondat van kiragadva és minden függetlenobejktív sajtó ennyit hoz le. (közben telexen rákerestem és ott is ennyi van csak megosztva)

Aki ennyiből von le messzemenő következtetéseket anélkül, hogy látta volna az interjút az pont azt csinálja amit írtam, hogy a saját kis véleményének keresi az áltámasztását és tökre nem érdekli az, hogy igazából mit mondott vagy épp mi a valóság a témában.

dec. 10. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:
7: akkor nézd meg az interjút.
dec. 10. 19:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nem követtem, követem miket mondott vagy nem, de az biztos, hogy ezek rontották a megítélésüket.
dec. 10. 19:33
 10/12 anonim ***** válasza:
dec. 10. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!