Miért szavaz még valaki a fideszre? Milyen érdeke fűződik ebből?
Figyelt kérdés
Egyre rosszabb állapotban van ez az ország és az állam egyáltalán nem működik. Egy normális országban 5%ot se érne amit művelnek, hazug propagandával tartják fenn a hatalmukat. Szerintük jó irányba halad ez az ország? Még egy nyugati báb kormánnyal is többet érnénk el, mint velük.dec. 10. 08:47
1/55 anonim válasza:
A talpnyalók. Csurran-cseppen pár millió nekik is cserébe megy a tapsikolás hogy éljen a párt.
2/55 anonim válasza:
Én azt tapasztalom,hogy azért szavaznak rá (a nagy többség és nem a kemény mag), mert a többit rosszabbnak látják.
Sokan szerették a Jobbikot, a 2018 előttit, de az MHM-ben nem bíznak annyira.Más párt, ami meg nem akarja ezeket a "tendi" dolgokat, mint lmbtq, migráció...stb meg nem nagyon van.
4/55 A kérdező kommentje:
Nem lesz rosszabb szerintem. Optimistán kéne hozzáállniuk!
dec. 10. 08:59
5/55 anonim válasza:
Én nem szeretném Magyar Pétert a hatalom közelében látni, a többiek meg ugyanazok maradtak. Ezen kívül is lehetnek még okok, amiket a másik ezer ilyen témájú kérdésben már leírtunk.
7/55 Molyember válasza:
Első, pár millió? Azok a legfideszesebb települések, ahol egész családok élnek kevesebből, mint amennyit én adózom. Nincs szükség milliókra, a krumpliosztás nem egy mém Magyarországon, hanem a rögvalóság.
8/55 anonim válasza:
7#
GYMS megye?
Legfideszesebb megye, a fele Ausztriában dolgozik és országos átlagnál jobban fizető munkahelyek is vannak ott.
9/55 anonim válasza:
Azért szavaznak rájuk, mert ők képviselik még a normalitást, ellenben a többivel. Melegházasság, drogliberalizáció, migránsüdvözlés, segélyezés, hajráukrajna, és még sorolhatnám, mi minden riasztja el a szellemileg ép embereket azoktól, akik jelenleg Európa-szerte bukásra állnak, Amerikában már megbuktak, idehaza pedig 15 éve közelébe se kerülhettek a hatalomnak.
10/55 anonim válasza:
9: a normalitás a korrupció, az ország szétlopása, a család és a haverok milliárdossá tétele?
Ez egy szegény ország érdeke, hogy egy élősködő parazitaréteg szétlopja még azt a keveset is, ami van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!