A fletósok, meg a torósok átszavaznának a Fideszre szerintetek 2026-ban, ha nagyon szorult lenne a helyzet a Fidesz számára?
Kezd érdekessé válni a helyzet, a határok elmosódnak, a hangsúly eltolódik.
Sokan tesznek fel ilyen kérdéseket manapság:
- Szavaznék a Fideszre, ha nem 0rbán vezetné és eltűnnének a pártból és egyéb szervezetekből a mai prominensek?
- Ellenzékiként a legerősebb kormányváltó erőre szavazzak, függetlenül attól, ki vezeti azt a pártot?
Nem, a szavazóik nem szavaznának át de a pártvezetők készséggel együttműködnek. DK nem tudom, hogy milyen együttműködést tud kialakítani de a mihasznáknak most is tuti van a fidesszel, amennyit együtt szavaznak meg a Fidesznek kedvező javaslatokat tesznek.
Annyi eszük azért van, hogy külön indulnak de szorult helyzetben koalíció lehet, ahol már nem fogják a "szavazóikat" megkérdezni.
#7: benézted öcskös, mert nem vagyok se Tiszás, se MP fan. Vergődni csak a te mihaszna pártod szokott. Toroczkaiék full fideszpártiak. Nem véletlen lett létrehozva a párt, rajtuk keresztül nyomja a fidesz a szélsőséges témákat. Szimpla taktika. Persze kell legalább 80 IQ hozzá, hogy valaki ezt belássa.
Nincs olyan párt jelenleg, akire tudnék szavazni és el is fog indulni '26-ban a választáson. Igazából sosem volt igazán. MMN még elmenne de nem fognak indulni.
Viszont taktikai szavazóként ha lesz esélye a Tiszának '26-ban akkor megkaphatja az X-et. De jobb lenne ha nem one-man show lenne hanem pártként funkcionálnának végre.
Rossz account? 🤣🤣🤣 a kérdezőnek írtam mégis úgy válaszolsz mint ha te lennél az, szóval felteszel 1 prpvokatív kérdést majd jössz másik profilokkal olyan választ írni amit hallani szeretnél. Mekkora szánalom 🤣🤣 hogy embereknek mikre nincs idejük... szánAlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!