Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fletósok, meg a torósok...

A fletósok, meg a torósok átszavaznának a Fideszre szerintetek 2026-ban, ha nagyon szorult lenne a helyzet a Fidesz számára?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha már nincs mit tenni, nagyon bukta a helyzet, egyetlen esély a hatalom megtartásához, hogy Orbán megkéri (bár a Fidesznél inkább fenyegetni szokás) a DK, ill. a Mi Hazánk fanokat, hogy szavazzanak rá, mert csak így tudják a Tiszát legyőzni.

dec. 7. 09:36
A kérdező szavazást indított:
Igen, átszavaznának a Fideszre
Nem
14 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Előbb halnék éhen, minthogy a Fidesznek adjam a szavazatomat.
dec. 7. 09:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem, ahogyan egy magyar ember sem.
dec. 7. 09:38
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy egy részük megosztja a szavazatát, egyéniben a Fideszre, és csak a listán a pártjukra, hogy bejusson.
dec. 7. 09:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kezd érdekessé válni a helyzet, a határok elmosódnak, a hangsúly eltolódik.

Sokan tesznek fel ilyen kérdéseket manapság:

- Szavaznék a Fideszre, ha nem 0rbán vezetné és eltűnnének a pártból és egyéb szervezetekből a mai prominensek?

- Ellenzékiként a legerősebb kormányváltó erőre szavazzak, függetlenül attól, ki vezeti azt a pártot?

dec. 7. 09:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A fideszre SOHA!
dec. 7. 09:46
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Nem, a szavazóik nem szavaznának át de a pártvezetők készséggel együttműködnek. DK nem tudom, hogy milyen együttműködést tud kialakítani de a mihasznáknak most is tuti van a fidesszel, amennyit együtt szavaznak meg a Fidesznek kedvező javaslatokat tesznek.

Annyi eszük azért van, hogy külön indulnak de szorult helyzetben koalíció lehet, ahol már nem fogják a "szavazóikat" megkérdezni.

dec. 7. 10:56
 7/12 anonim ***** válasza:
39%
Toroczkai soha nem volt Fideszes magyar petivel ellentétben, így hamarabb fognak a tiszások a fideszre szavazni mint a mi hazánkosok 😁 szóval vergődj csak😜
dec. 7. 12:56
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

#7: benézted öcskös, mert nem vagyok se Tiszás, se MP fan. Vergődni csak a te mihaszna pártod szokott. Toroczkaiék full fideszpártiak. Nem véletlen lett létrehozva a párt, rajtuk keresztül nyomja a fidesz a szélsőséges témákat. Szimpla taktika. Persze kell legalább 80 IQ hozzá, hogy valaki ezt belássa.

Nincs olyan párt jelenleg, akire tudnék szavazni és el is fog indulni '26-ban a választáson. Igazából sosem volt igazán. MMN még elmenne de nem fognak indulni.

Viszont taktikai szavazóként ha lesz esélye a Tiszának '26-ban akkor megkaphatja az X-et. De jobb lenne ha nem one-man show lenne hanem pártként funkcionálnának végre.

dec. 7. 13:15
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

Rossz account? 🤣🤣🤣 a kérdezőnek írtam mégis úgy válaszolsz mint ha te lennél az, szóval felteszel 1 prpvokatív kérdést majd jössz másik profilokkal olyan választ írni amit hallani szeretnél. Mekkora szánalom 🤣🤣 hogy embereknek mikre nincs idejük... szánAlom

dec. 7. 13:21
 10/12 anonim ***** válasza:
38%
#9: Nem, nem én vagyok a kérdező. Azt hittem nekem célzod. De ettől függetlenül még amit írtam, az igaz. :)
dec. 7. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!