Első szavazóként kérdezem, miért szavazol a fideszre?
Figyelt kérdés
És miért jobb mondjuk mint a Tisza? (nyilván csak fideszesekhez szól a kérdés!)dec. 4. 12:43
1/27 anonim válasza:
Alkalmanként van ingyen kolompér, noha tenni is kell érte. De legalább van🤡🤡
2/27 anonim válasza:
Náluk szolgál az ország első hivatalos szivárványos ereszkedője.
3/27 A kérdező kommentje:
nem támogatom én sem a fideszt, de direkt ezért írtam a zárójeles részt.. normális válaszokat várnék
dec. 4. 12:46
4/27 anonim válasza:
Azért mert kisnyugdíjas vagyok és megmentettek attól hogy megerőszakoljanak a migránsok! Orbán Viktor Mihály maga Jézus második eljövetele! Leader of Europe!
xDDDD
5/27 anonim válasza:
#3 Fideszhez méltó normális válaszok voltak. A tegnapi után meg abszolút.
6/27 A kérdező kommentje:
én értem, de megakarom érteni a miértjét hogy miért szavaznak rá komolyan, ennyi..
dec. 4. 12:47
7/27 anonim válasza:
#6 Inkább ne akard komolyan megtudni, az agyhalál ragályos, nehogy magával ragadjon. Hidd el, jobb ha nem érted meg azt a színvonalat.
8/27 anonim válasza:
Itt tényleges fidesz szavazó szerintem nem sok van. Inkább facebook csoportokban próbálkoznék.
9/27 anonim válasza:
#6 PrüsszelLMBTQGyurcsányKicsiPetikemigráncshábojú. Tádámm íme az egész ok.
10/27 anonim válasza:
Azert mert 2010es 18 kozott csomo ember eletszinvonala javult. Illetve egy jelentos reteg idiota elhiszi a propagandajukat amire evi 100milliardot koltenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!