Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Magyar Péteristák miből...

A Magyar Péteristák miből veszik hogy az önkéntes messiásuk nyer majd?

Figyelt kérdés
dec. 8. 19:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%
Lehet a Fidesznek az 5%-ért kell küzdeni!
dec. 8. 19:36
 12/20 anonim ***** válasza:
66%
A kegyelmi botrány rávilágított, milyen álságos a rezsim, a gyermekvédelem "El a kezekkel a gyerekeinktől" szól a propaganda, de ahogy a bicskei eset és a gyerekotthonok máló, penészedő falai mutatják, a "csaladbarát" szlogen csak politikai tökére használták.
dec. 8. 19:39
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Én abból gondolom, hogy ide hallom ahogy az Orbánisták visítanak kínjukban.
dec. 8. 19:43
 14/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:
15%

Van egy ilyen gyűlölködő vesztes réteg, akiknek teljesen mindegy, ha az ország belerokkanna a felfordulásba, csak Orbán tűnjön el.

Ők eddig is csak azért szavaztak az ellenzékre, mert az is mindegy volt nekik, csak Orbán ne.

Most találtak maguknak hasonló mentalitású nárcisztikust. Hirtelen nem fontos a DK meg a többi.

Similis simili gaudet.

Ők eddig sem támogatták Gyurcsányt őszintén, csak jobb híján választották. Ezért is savanyú a szőlő, mostanában Gyurcsánynak valahogy nem természetes a mosolya.

dec. 8. 19:44
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

#14 Van egy ilyen gyűlölködő vesztes réteg, akiknek teljesen mindegy, hogy az ország belerokkan a felfordulásba, csak Orbán ne tűnjön el.

Ők eddig is csak azért szavaztak a Orbánra, mert az is mindegy volt nekik, csak az ellenzék ne.

dec. 8. 19:49
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

Én még márciusban úgy hallottam, hogy fél év és elapad a Tisza, kipukkadt a lufi...

Na, vége van már? 🤣

dec. 8. 20:24
 17/20 anonim ***** válasza:
92%

Ha a fidesz annyira stabil és jól végzi a munkáját, akkor miért foglalkoznak annyit MP-vel? Hiszen úgy is lazán megnyerik a választást nem?

UI: Fideszesek "logikája": Igen persze vannak problémák, de miért kell ezzel egyáltalán foglalkozni? Meg máshol is vannak problémák nem? Meg úgy sem tudunk rajta változtatni ezért ne is foglalkozzunk vele. Még akkor sem ha 12.000.Ft lesz holnaptól egy kiló kenyér gyurcsány, soros és brüsszel miatt. :D

dec. 8. 20:30
 18/20 anonim ***** válasza:
88%

Ha 2018-ban 2.824 millió szavazója volt a fidesznek.

2022-ben a fidesz túlnyerte magát, részben az ellenzék bénasága, összegyurcsányozódása, összejobbikozása, a háború és az osztogatások miatt a bizonytalanokat sikerült maga mellé állítania.

Ha évente "csak" 80 ezer fideszes hal meg, akkor 2018 és 2026 között ez már 640 ezer. Ennek a többsége nyugdíjas magszavazó.

A válság miatt a billegő szavazók (kb. 350-400) ezer sem biztos hogy rá fognak szavazni legközelebb.

Ezért szerintem a kevesebb mint 2 millió fidesz szavazó is reális lehet.

dec. 8. 20:54
 19/20 anonim ***** válasza:
57%
18-as! Lesz olyan magszavazó aki megfagy van éhen hal.
dec. 8. 20:58
 20/20 anonim ***** válasza:
61%

Az benne van az évi 80 ezerben. Én is kb. ennyit számoltam és a Chtgpt is ezt mondja... 135 ezer ember hal meg évente, abból kb. 70-80% megy el szavazni. kb.

95-100ezer szavazó hal meg, annak a 99%-a DK vagy Fidesz szavazó.

Ha a fidesz csak annyi krumplit virít mint 2018-ban(A gazdasági konjunktúra csúcsán) vagy ha nem sikerül lekaraktergyilkolni Magyar Pétert akkor bajban lesznek.

dec. 8. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!