Valóban 700 ezren küldtek vissza a nemzeti gyujtósnak valót?
dec. 8. 17:20
2/12 anonim válasza:
En a neten töltöttem ki nem a Fidesz szája íze szerint.
5/12 2*Sü válasza:
Mivel ez semmilyen módon nem ellenőrizhető – maximum valamiféle közvéleménykutatással, amit meg minek – bármilyen szám bemondható és bármilyen közel vagy távol lehet a valóságtól. Mondhattak volna egymilliót is, meg 300 ezret is. Abból sem tudnánk meg többet.
6/12 anonim válasza:
Én online töltöttem ki. A papír alapú tényleg teljesen felesleges. Környezetszennyező és sok pénzbe is kerül, ami mehetne jobb helyre.
Viszont én csak azért töltöttem ki, hogy a Kubatov listát torzítsam. :) Sose szavaznék a Fideszre. Ez a konzultáció csak arról szól, hogy mekkora a támogatottságuk.
7/12 anonim válasza:
a tiszásoknak mindegy, nagyrészük nem tanult meg olvasni
8/12 anonim válasza:
Peeersze, mint legutóbb, aminél már akkor eredményt hirdettek, mikor még be sem érkeztek a levelek.
9/12 anonim válasza:
#2, #6
Jobb ha tudtok róla, hogy mindegy hogyan töltöttétek ki. Ha megtettétek a fidesz narratíváját erősítettétek.
Magyarán mire megszámolják, addigra ti ketten a kormány áláspontját osztó polgárokká váltok. Papíron.
Mert senki nem nézheti meg és számolhatja meg a visszaérkezett inzultációkat és azt mondják be eredménynek amit jónak gondolnak.
10/12 anonim válasza:
Érdekes: ha megkérdeznénk az utca emberét, akkor állandóan szinte mindenki azt válaszolná, hogy: "Áh, én nem tőtöttem ki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!