A fideszesek miért gondolják, hogy az ellenzékiek behódolnának Brüsszelnek?
Figyelt kérdés
Ha én valamit hasonlóan gondolok, mint ahogy mások Európában, azzal behódolok? Pl én is nagyobb távolságot szeretnék az oroszoktól, de nem azért, mert ők azt mondják, hanem azért, mert így látom jónak. Ezt miért nem lehet megérteni?dec. 7. 21:42
22/31 A kérdező kommentje:
#19: "egy pártban nem saját gondolat van hanem pártgondolat"
Olyan pártban ülnék, amelyben hozzám hasonlóan gondolkodó egyének vannak, így feltehetően mások is így gondolnák. De ha mégsem, az akkor se gátolna meg abban, hogy úgy szavazzak vagy nyilatkozzak, ahogy én látom jónak.
dec. 9. 16:47
23/31 anonim válasza:
Kérek egy linket,vagy bemásolást a migráns befogadásról a Tiszával kapcsolatban! Egy elég!A probléma az,hogy csatlakozna a Tisza az Európai Ügyészséghez. Ezzel vége is lenne orbánéknak.Ezért megy ez a propaganda,lehessen lopni,a te pénzed,az enyén,a miénket. Emlékezz a vőre az Eliosban.14 ezer millió forintba került a magyar embereknek!
24/31 anonim válasza:
Behódolni Brüsszelnek?
A saját szövetségesünknek, a pénzforrásunknak, a stabilitásunk őrzőjének?
Micsoda egy idióta szöveg?
Mi - 26 másik országgal együtt - "Brüsszel" vagyunk!!!
Mi IS Brüsszel vagyunk!
Orbánnak már annyira elmentek otthonról, hogy önmagával háborúzik! Egy ilyen elme-roggyant alaktól mielőbb meg kell szabadulni!
25/31 anonim válasza:
22: addig amíg a politikára baráti körként meg teadélutánként tekintesz, nem fogod megérteni.
26/31 A kérdező kommentje:
#25: Ne legyél már ennyire naiv.
tegnapelőtt 15:11
27/31 anonim válasza:
26: még jó hogy te oktatsz ki ilyen téren :)
28/31 A kérdező kommentje:
#27: Nem én tehetek róla, hogy nem fektetsz kellő energiát abba, hogy valamiről meggyőződj.
Az ilyeneket a legkönnyebb félrevezetni.
tegnapelőtt 16:13
29/31 anonim válasza:
28: pont hogy te vagy a félrevezetett.
30/31 A kérdező kommentje:
#29: Persze, hogy így gondolod, hisz naiv vagy :)
tegnapelőtt 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!