Mi történne, ha a Tisza párt megnyerné a választást kormányképes lenne, de egyszerűen a Fidesz, mivel vádjaikban: "Brüsszel elcsalta választást", nem adná át a hatalmat Tiszának? Megtehetik, hisz ő kezükben a rendőrség, katonaság, elhárítás, TEK?
Ha ellenzéki lennél utcára mernél menni ilyen közállapotoknál? Megharcolnál a választói akaratért, hogy leváltsák a Fideszt?
Erős nemzetközi visszhangot váltana ki? Hol érdekli ez Orbánt?
néplázadás lenne.
szerintem se sok esély van a tisza győzelemre, szerintem úgy fognak járni mint a momentum, felmutathatnának már valamit. de még 9 hónap után is semmi sincs csak az influenszer politizálás, ennyi idő alatt gyerek is megszületik.
"felmutathatnának már valamit"
Tényleg?
Az EP-választáson nem mutattak semmit?
Nyilván amíg nincs választás meg nincsenek hatalmon addig sok konkrétumot nemigen képesek felmutatni, de azért közvéleménykutatásokban beérték a fideszt (közel 20 éve nincs erre példa ember!) és ott tartunk hogy a fidesz szóvivőjét küldik a párt főemberére keménykedni, mert az már szénné égeti őket a gyermekotthonos témával.
Mi a francot kellene még felmutatnia egy jóformán idén alakult pártnak?
14: hát segíts ki, mit mutattak fel az EP-ben?
szerintem meg pont hogy meg kellene mutatni hogy akit érdekel, ismerje meg őket hogy milyen irányvonalat képviselnek. az interjúkból ami pl a partizánban meg más helyeken volt már mutathatott volna. én még fiatal vagyok de tudom hogy amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet, az élet mindig rácáfol.
"de azért közvéleménykutatásokban beérték a fideszt"
ez sajnos azt mutatja hogy a társadalom már annyira megkeseredett hogy az ország jövőjét zsákbamacska módjára képes lenne elpókerezni akár egy bizonytalan nem tudjuk mire/kire. értem én hogy más kéne mint orbán, csak ez a "mindegy csak ne orbán" a bolondnak mindegy.
"és ott tartunk hogy a fidesz szóvivőjét küldik a párt főemberére keménykedni"
erre nem írok semmit mert annyira gáz, régen se néztem a mónika showt, most se érdekel.
"Mi a francot kellene még felmutatnia egy jóformán idén alakult pártnak?"
hát nem a fidesszel való cicaharcot.
de tudom manapság az embereknek erre van igénye, az ilyen valóvilág, meg a sztárok a fejükre estek féle show kell. amíg ez megy, addig mp csak egy influenszer és semmi köze nincs a politikához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!