Miért állítanak sokan olyan butaságot, hogy az alap és középfokú oktatás olyan mint akár a katonaság?
Mert ugyanúgy mint a magyar katonaságnál, az iskolát a gyerekek betörésére használják.
Ahogy a seregben is, nem a katonai tudás elsajátítása volt a lényeg, hanem hogy megtanulja a paraszt, hogy engedelmeskedjen a felettesének, akkor is ha az visszaél a hatalmával.
Külföldön tehetséggondozás megy, a tanárok próbálják megtalálni ki miben jó és merre érdemes haladnia. Alapvető készségeket, csapatmunkát, project alapú gondolkodást, a megfelelő eszközök és lehetőségek felismerését tanulják a diákok.
Nem véletlen hogy egy osztrák 3x annyi GDP-t termel mint a magyar összeszerelő...
Náluk az egész oktatás erről szól, nem csak egy osztályfőnöki...
4# Egy észak koreai is biztos modernnek érzi az oktatást, mert életében nem látott mást.
Nézd meg vidéket, nézd meg a fidesz szavazókat... ilyen modern itt az oktatás.
Extra info: indexen írták hogy bizonyos szakokra kettes érettségivel is be lehet kerülni. Mellette már nyelvvizsga se elvárás...
Tanárnak kb 20 ember jelentkezett országszerte.
Ez a nagy magyar oktatás.
Én, amikor középiskolás voltam, mindig mondtam otthon, megyek be reggel a börtönbe.
Úgy éreztem magam ott.
Utána mentem egyetemre, az sokkal jobb volt.
Óóó... régen is lehetett pasizni elhiheted.tudnék mit mesélni róla ha egyszer nekikezdenék.
46F
Kik azok a sokan? Ide nem jutott belőlük.
Amikor iskolás voltam, akkor a börtönhöz hasonlítottuk az iskolát, még rácsok is voltak az ablakokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!