Ezt a telefon begyűjtést azért találta ki a fidesz, hogy a diékok ne videózzák le, hogy tanárok helyett katonánk is tarják majd az órát?
Figyelt kérdés
Nem mindegyik iskolának kell majd ezt betartatnia?aug. 30. 18:38
A kérdező szavazást indított:
Lehet, de ezzel is inkább csak feszültséget akar erősíteni a kormány.
Egyéb
18 szavazat
1/16 anonim válasza:
Igen, és hogy majd a pedofil tanárokat se lehessen levideózni.
2/16 anonim válasza:
Ez csak Lőrincnek hozza megint a pénzt.
3/16 anonim válasza:
Illetve hogy a fideszes haver pedofil tanárokat, és hatalmukkal visszaélő fideszes terror komisszár közoktatási dolgozókat, gyerekverőket ne lehessen felvételekkel lebuktatni.
4/16 anonim válasza:
Ne legyen bizonyíték hogy az iskolákban sincs kréta szivacs szappan klotyópapír.
5/16 anonim válasza:
Nem, hanem hogy a tanulásra koncentráljanak a diákok, illetve szocializálódjanak.
6/16 PMC Wagner válasza:
én nem értem miért olyan nagy ügy ez
8/16 anonim válasza:
Ez csak egy gumicsont, hogy erről beszélj és ne a valós problémákról.
9/16 anonim válasza:
Tudom le leszek pontozva, de ez kivételesen jó dolog, hogy be kell szedni, legalább oda fognak figyelni az órán, és nem a telefonjukat fogják nyomkodni. Akik itt ugatnak, azok menjenek el tanítani, és akkor megértik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!