Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy már...

Mit szóltok hozzá, hogy már csak 94 az átlag IQ Magyarországon? Ennyit arról, hogy csak mosogatni mennek ki?

Figyelt kérdés

Én speciel mérnök vagyok aki (legutóbbi ismereteim szerint) 147-es IQ-val mentem ki Bécsbe 3 évvel ezelőtt és sosem tervezek hazaköltözni. Annyi magyar van itt már nem csak a vendéglátós, hanem az IT szektorban is, hogy szó szerint több magyarral dolgozok együtt itt Bécsben, mint Budapesten, mert oda már mindenféle harmadik világbeli migránst felvesznek csak olcsó legyen. Itt Bécsben meg Kelet-Európaiakat vesznek fel.

A magyar átlag IQ folyamatosan csökken. Akkor mégiscsak előbb utóbb probléma lesz, hogy elvándorolnak az értelmes fiatalok?

dec. 7. 11:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ha nem érné meg kijönni IT területre, nem lenne ennyi magyar IT szakember Bécsben, és egyre többen jönnek.

Én még mindig látok NoFluffJobs-on bruttó 400 ezres junior és bruttó 900 ezres senior állásokat is. Az utóbbit Bécsben egy mekis is megkeresi, nem egy senior fejlesztő.

dec. 7. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindenhol csökken az átlag IQ, mert az alacsonyabb intelligenciájú szubhumán népcsoportok szaporodnak, az intelligensebbek meg fogynak. Ha konkrétan leírom, rasszizmus miatt törlik, mivel igaz.
dec. 7. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!