Tényleg Menczer miatt árad tovább a Tisza?
Rengeteg hozzászólást olvastam az utóbbi napokban a menczer magyar meccsel kapcsolatban.
Sokan kinyilvánították a kommentekben, hogy eddig nem akartak szavazni, de most már szavazni fognak a Tiszára, rengetegen külföldről is hazajönnek emiatt, satöbbi satöbbi....
Ezek mögött tényleg valós elhatározások vannak, amiket menczer viselkedée hozott elő, vagy ezek csak Magyar Pétert támogató, hangulat-fokozó kommentek?
Úgy sejtem ezek az emberek nem most, a menczer miatt döntötték el hogy MP mellett szavaznak.
Nem mint sajtót, hanem mint másik nézőpontot. Lehet, hogy nem is árad annyira, mint amennyire a sajtó egyik fele írja - de persze az is lehet, hogy annyira azért nem is apad, mint amennyire a másik fele írja.
Én kb. átlagot számolok: igen, a Tiszta létezik, de azért ha annyira áradna, csak tudnék már legalább néhány másik nevet mondani a köreikből MP nevén kívül. De nem ez a helyzet, pedig én viszonylag figyelem a magyar politikát, mégpedig mindkét oldali sajtón át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!