Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg Menczer miatt árad...

Tényleg Menczer miatt árad tovább a Tisza?

Figyelt kérdés

Rengeteg hozzászólást olvastam az utóbbi napokban a menczer magyar meccsel kapcsolatban.

Sokan kinyilvánították a kommentekben, hogy eddig nem akartak szavazni, de most már szavazni fognak a Tiszára, rengetegen külföldről is hazajönnek emiatt, satöbbi satöbbi....

Ezek mögött tényleg valós elhatározások vannak, amiket menczer viselkedée hozott elő, vagy ezek csak Magyar Pétert támogató, hangulat-fokozó kommentek?

Úgy sejtem ezek az emberek nem most, a menczer miatt döntötték el hogy MP mellett szavaznak.

dec. 6. 20:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 Jaj, ne már! Magyar Nemzetet hozod ide, mint sajtót? 15 éve még érdemes volt bele-bele nézni, de mostanság??? Épp ma gondoltam rá, hogy egy reménybeli rendszerváltással a Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Metropol, Blikk, Bors, megyei lapok, Index, Origo, Pesti Srácok, CÖF, a Megafon az éltető adóforintok híján mind megszűnik.
dec. 9. 22:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem mint sajtót, hanem mint másik nézőpontot. Lehet, hogy nem is árad annyira, mint amennyire a sajtó egyik fele írja - de persze az is lehet, hogy annyira azért nem is apad, mint amennyire a másik fele írja.

Én kb. átlagot számolok: igen, a Tiszta létezik, de azért ha annyira áradna, csak tudnék már legalább néhány másik nevet mondani a köreikből MP nevén kívül. De nem ez a helyzet, pedig én viszonylag figyelem a magyar politikát, mégpedig mindkét oldali sajtón át.

tegnapelőtt 18:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Kérlek mondj egy másik oldali sajtót, amit érdemes figyelni! Számomra értékelhetetlen és hiteltelen sajnos az összes.
tegnapelőtt 23:55
 14/15 anonim ***** válasza:
23%
Jó, hát úgy is lehet, hogy ki se nézel a buborékodból...
tegnap 18:23
 15/15 A kérdező kommentje:
Épp most kértelek hogy ajánlj egy sajtóterméket. Vagy inkább egy konkrét cikket. Nem szeretnék buborékban élni.
tegnap 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!