Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon tényleg remegett Magyar...

Vajon tényleg remegett Magyar Péter keze és habzott Menczer Tamás büdös szája vagy csak kitalálták?

Figyelt kérdés

Igazak az állítások vagy mindkettõ csak kitalált valamit?

Nem tudom biztosan de mintha Menczer nyála tényleg kicsit fröcsögne a felvételen… :)

dec. 4. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
A fojtózsinór kijár Menczernek.
dec. 4. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyar Péter kezét én nem láttam remegni
dec. 4. 14:42
 3/6 PMC Wagner ***** válasza:
100%
Nem 4k ban volt streamelve hogy meg tudd nézni amugy meg lényegtelen. Egy teljesen felesleges cirkusz volt a fidesz részéről
dec. 4. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Menczel előre betanult szöveget nyomott. Magyar nem. Nem remegetett ő.
dec. 4. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
Óriási előrelépés önmérsékletben MP részéről, MT meg hozta a kormány alpári stílusát, ráadásul mindezt előre megfontolt szándékkal.
dec. 4. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyar Péter felvértezhetné magát ezek ellen a támadásokkal szemben. Viszonylag jól tűrte a provokációt, azonban pár olyan káros dolgot is tett, ami egy okos kommunikációs kiképzéssel (és - nem viccelek - pl krav maga kiképzéssel) elkerülhető lett volna. Óriási önkontroll kellene neki. Tényleg egy góliáttal áll szemben (a hatalomra gondolok), kívánok neki jó döntéseket, nyitottságot a fejlődésre!
dec. 7. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!