Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugyan ha most megválasztják a...

Ugyan ha most megválasztják a Tiszát, 2030-ban ugye a Fideszes szavazók nem fognak át szavazni a Mi Hazánkra?

Figyelt kérdés
Remélem, hogy Péter jól fog kormányozni, észrevehetően jobban mint a Fidesz és a Tisza nem is fog elkanászosodni ameddig ők vannak hatalmon. Mert nem szeretnénk azt, hogy Petya rosszabb legyen mint Orbán és megint a Fideszhez térjenek vissza az emberek. Azt még annyira sem viszont, hogy ezek az emberek most a Mi Hazánkhoz menjenek. Nem hiányzik az, hogy az ország élére komcsi/náci kormány kerüljön és ismételje magát a történelem. Ha a Tisza nem lesz jó akkor van ezek helyett több ellenzéki párt is akikre leválthatóak 2030-ban. Csak a szélsőjobbosokat engedjük el végre, remélem a Mi Hazánk 26-ban beesik 5% alá.

dec. 4. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
dehogy fognak, ha annyira egyetértene egy fideszes a mi hazánkkal, akkor nem csak ennyi szavazatott tudna elvenni a fidesztől az MH🤷‍♀️
dec. 4. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
Nem fognak nyugi, ha a Fidesz nem nyer 26-ban akkor mindkét pártnak befog alkonyodni. Az MH mindkép menni fog a parlamentből 1,5 éb múlva a Fidesz meg 2030-ban legkésőbb, addigra már a Fidesz egy olyan elfeledett rossz lesz mint a Munkáspárt a 21. Századra lett.
dec. 4. 12:43
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem egy mihasznákos már most sem szavaz a "zsideszre".
dec. 4. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
...de nem választják meg 2026 ban a Tiszát...
dec. 4. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

"komcsi/náci"

Azt se tudod mit írsz, na ennyit értesz a politikához!

A Mi Hazánkosok nem voltak a fideszben soha ELLENBEN a kedves magyar petiddel, Toroczkai utoljára mikor hazudott? Kb sohasem. Magyar petikéd? "Nem ülök be az EP be" beült.. "nem vagyok balos" Ursula mellé ült.. "engem nem hívtak meg az ATV be" meghívták... nem tudom hogy lehet valaki annyira ostoba és elvakult mint a tiszások....

dec. 4. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
10%

Hú mekkora dolgok ezek baszki, nem veszed észre hogy ezek senkit se érdekelnek? Az érdekel mindenkit hogy a fidesz idáig szétb...ta, megkárosította az országot és hogy le legyen váltva minél előbb. És nem a Mihaszna párt fogja ezt megtenni, hanem a Tisza

dec. 4. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Büdösszájú tiszás csürhe.
dec. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!