Magyar Péter helyében ti megbirtatok volna állni hogy leusetek Manczer Tamást mikor az arcotokba maszik szidalmazva és uvoltve?
Én osszinten Magyar helyében nem bírtam volna ki hogy ne ussem meg le a kalappal a higadsaga előtt.
Amit a fidesz Magyar Péterel művel az már épp elmenek sok.
És gondoljunk arra hogy még a gyerekei is egy fideszes nő kezében vannak gondolhatjuk hogy minden eszközzel ellene hangolják őket .
én is arra várok, hogy Kicsi mikor veszíti el a fejét :DD
ott sírna hisztizne a földön a Kicsi :DD
Nekem az egész politikusi pályához nem lenne idegzetem. Már azt se bírnám, amennyi hazugságot közpénzen összehordanának rólam.
A konkrét esetben viszont valószínűleg nem ütöttem volna, hanem ugyanúgy (vagy még hangosabban, ha bírom) visszaordítottam volna, vagy leköptem volna.
Igen, ki bírtam volna. Normális ember nem fog verekedni,ország világ előtt.
Ráadásul, Menczel el is verte volna, ha a test különbségeket nézzük.
Az meg megint Magyarnak lett volna égő. Főleg, ahogy a Fideszeseket ismerem. Mind agresszív b. nkó. Még így is a fizetett öreg asszony trollok ott gratulálgattak neki. 🤣
Viszont, ami inkább érdekesebb, hogy mindenki arról beszél, hogy mit kellett volna kinek tenni, de az elhangzott lopásokról stb senki nem beszél. Csak nehogy irányítva legyetek megint emberek..
Az állampárt sem a vezetővel intézteti a mocskos munkát.
Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Meglátjuk, atyafi, mi lesz itt még másfél éven belül.
4
Mármint Rühes szájjúnak ezt kellett volna tennie Magyar Péterrel? Ők emberek, nem állatok. Legalábbis Magyar.
Kedves kérdező, én meg lassan azon csodálkozom, hogy Magyar Pétert még (!!) nem vágták jól pofán!!!
Előbb utóbb meglesz az is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!