Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már reszketsz, Kicsi? Ennyit...

Már reszketsz, Kicsi? Ennyit tudsz? Így kell a Fidesz kommunikációs igazgatónak beszélne?

Figyelt kérdés
A miniszerelnök úr szerint igen, De most titeket kérdezlek.

dec. 6. 17:45
1 2 3 4
 31/38 Szervizmérnök úr ***** válasza:
43%

28. Csak engem igazolsz, ahogy a korábbi hozzászólásom is negatívan kiforgatod, saját képzeteid vetíted arra is. Ugyanúgy képzelegsz ezek szerint bármiről.

A rendszerre utaltam csak, ahol a veszteseknek savanyú a szőlő, irigykednek a gazdag vállalkozókra, akik munkát adnak másoknak. Pedig önmagukban is kereshetnék a hibát, sikertelenségük okát.

Nekem egyik sem a haverom, többi csak a te fantáziád.

29. Bayer Zsolt nem párttag jelenleg sem, ha jól tudom, hiszen annak idején azért is lépett ki, hogy újságíróként szabadon kifejezhesse magát, ahogy neki tetszik.

Bayer Zsolt ugyanúgy nyilatkozhat közszereplőkről, mint bármelyik fórumozó is, nem köti a pártfegyelem.

Viszont egy fórumon ő sem sértegethetne más fórumozókat. Illetve megtehetné, de ugyanúgy törölhetnék is, mint bárkit.

Különben is az ő stílusát, hiába erős szavakat is szeret használni, attól még össze sem lehet hasonlítani némelyik legalja egyszerű szelektív látású mentálissal.

Nem ugyanaz a tudásszint, tájékozottság, ég és föld.

dec. 9. 21:58
 32/38 anonim ***** válasza:

#31 Kiforgatás lenne? Az itteni 4-es válaszodban azt mondod, hogy ti vállalkozók csak teszitek a dolgotokat és nem irigykedtek a gazdaságot mozgató gazdagabb vállalkozókra - akik hát tudjuk kik - és kapna tőlük munkát a kérdező is, ha szeretné. Hogy máshogy lehet ezt érteni?!

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__..

dec. 9. 22:27
 33/38 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

32.

De akkor én nem vagyok "tudjuk kik".

Furcsán fogod fel a dolgokat, ha azt hiszed, hogy minden magyar vállalkozó "haver".

Vannak olyan vállalkozók is, akiknek egyszerűen csak megfelel a rendszer, teszik a dolgukat, nem irigykednek.

Un. kormányközeli vállalkozók mellesleg a világon mindenhol vannak, Gyurcsány alatt is voltak.

Orbán is tudatosan alakított ki egy ilyen réteget, akik majd mozgatják a gazdaságot, munkát adnak sok családnak. Azután, ha jól megy a dolog, az elégedett emberek megint rá fognak szavazni, az ő elgondolása szerint.

Úgyhogy felesleges másokra irigykedni, attól nem lesz jobb, hogy "dögöljön meg a szomszéd lova is".

tegnapelőtt 00:13
 34/38 Veteránmacska ***** válasza:
Nem csak hogy így beszél a kommunikációs igazgató úr, hanem e mellett drogos, és alkoholista is, másrészt orbánnaka megélhetési csicskáka ez a mencer: azt csinálja amit a döbrögi mond neki, ezért van ennek a köcsög habzószájú mencernek villája, meg külföldön be feketett milliárdjai a magyarok pénzéből, ha be üt a menkű majd köldözik oda ahol a pénze van orbánnal együtt.. szóval nem csak az a gond itt hogy beszélt, hanem mennyit lopott és lop még a haverokkal a magyarok pénzéből a kicsi.
tegnapelőtt 00:28
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 19:58

"Menczer Tamás már a kezdetektől rámenősebb stílust képviselt, nekem fel is tűnt, hogy jobban odamondogat, de valami okból őt találták alkalmasnak a feladatra.

Mindegy olyan szempontból, hogy nem fognak miatta szavazók elpártolni szerintem."

Dehogynem!

Sok valóban békepárti konzervatív értelmiségi embereknél ez simán lehet az utolsó csepp a pohárban. Néhány alja fociultra tapsikolhat erre, verheti a nyálát, de azokat nem nyeri meg a Fidesz a cirkusz által, hiszen már eleve eddig is rájuk szavaztak. Viszont vannak, akik végleg kiábrándultak, akik sok baromságot lenyeltek már, köztük a rengeteg sikkasztást, és ez lett az utolsó csepp a pohárban.

Ill. az, hogy Orbán ahelyett, hogy sunnyogva vagy gerincesen elhatárolódott volna ettől az idiótától, még nyíltan ki is állt mellette.

Amúgy nyilvánvaló, hogy ez is csak egy figyelemelterelés. Elég sok dolog történt mostanság belpolitikában is és külpolitikában is, pl. bebizonyosodott, hogy a szankciók mégiscsak működnek, csak következetesnek kell lenni, csak hát Orbán valójában támogatja a háborút és Putyint.

tegnapelőtt 19:37
 36/38 Szervizmérnök úr ***** válasza:
31%

35.

Ott lehetsz tévedésben, hogy miért szavaznak a Fideszre, ezt nem érted szerintem.

De nem csodálkozom, hogy ezt sem tudod értelmezni, mert akiknél így megakadt a lemez (Orbán háborút támogat, Putyin barátja, Orbán migránsokkal áraszt el), azoknak ez egyszerűen nem megy.

tegnapelőtt 19:49
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
#36 Nem a 35-ös vagyok, de én szeretném, ha mesélnél nekem arról, hogy miért szavaznak emberek a Fideszre? Kedves Szervizmérnök úr.
tegnapelőtt 19:55
 38/38 anonim ***** válasza:

Kedves Szervízmérnők! Márpedig a tény az tény, még akkor is, ha százmilliárdokért terjesztik hazug módon az ellenkezőjét.

De ezt nem érted szerintem, és reménytelen küzdelem lenne a szemed felnyitása főleg ha nem csak zárva akarod tartani a szemed, de még homokba is dugod a fejed.

tegnapelőtt 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!