Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már reszketsz, Kicsi? Ennyit...

Már reszketsz, Kicsi? Ennyit tudsz? Így kell a Fidesz kommunikációs igazgatónak beszélne?

Figyelt kérdés
A miniszerelnök úr szerint igen, De most titeket kérdezlek.

dec. 6. 17:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
19: mit olvastál Heinrich Manntól?
dec. 6. 21:19
 22/38 anonim ***** válasza:
0%
#21 Ez életrajzi tény róla.
dec. 6. 21:25
 23/38 anonim ***** válasza:
48%

22: akkor Einstein is kommunista. :D

Mellesleg kit érdekel?

dec. 7. 09:52
 24/38 anonim ***** válasza:
0%
#23 A normális embereket érdekli, hogy valaki tömeggyilkos eszméket vall-e.
dec. 7. 10:14
 25/38 anonim ***** válasza:
42%

24: oké, szóval nem vagy vitaképes.

Thomas Mann meg mellesleg homoszexuális és pedofil volt, aki a saját gyerekeire is rámozdult. Csak hogy bővítsem a nemlétező ismereteidet, hogy legyen miért hőbörögnöd máskor és máshol.

dec. 7. 10:52
 26/38 anonim ***** válasza:
0%

“oké, szóval nem vagy vitaképes.“

Honnan veszed, hogy nem vagyok vitaképes?

Föltetted ezt a kérdést: “Mellesleg kit érdekel?”

És válaszoltam rá: “A normális embereket érdekli, hogy valaki tömeggyilkos eszméket vall-e.”

“Csak hogy bővítsem a nemlétező ismereteidet“

Veled ellentétben én tudtam Heinrich Mannról, hogy kommunista. Te pedig csak olvastál tőle valamit, majd kritikátlanul visszaböfögted.

“Thomas Mann meg mellesleg homoszexuális és pedofil volt“

És ez szerinted elfogadható?

dec. 7. 11:03
 27/38 Szervizmérnök úr ***** válasza:
12%

15.

"Nagyon jól rámutat, arra hogy az ilyen típusú rendszerek rendkívüli vonzzák a dűhös, frusztrált féltehetségeket."

Nem Szabó Tímea rendszeréről szólt a kérdés.

"Hadd említsem Heinrich Mann Az alattvaló 1918-ban megjelent művét bla bla."

Ezek a te képzelgéseid, ha azt hiszed, hogy releváns, de a valósághoz nem sok köze van.

Menczer Tamás már a kezdetektől rámenősebb stílust képviselt, nekem fel is tűnt, hogy jobban odamondogat, de valami okból őt találták alkalmasnak a feladatra.

Mindegy olyan szempontból, hogy nem fognak miatta szavazók elpártolni szerintem.

Hiába csámcsog rajta az ellenzék, mint valami gumicsonton, amit odadobtak nekik.

Ezt az egészet a Kicsi Komplexusos indította el, miatta jutott ilyen szintre a kommunikáció.

Nem szeretnék tippeket adni, hogy milyen lenne a bizalomkeltő ember, illetve párt, akire még Orbán is félve nézne fel, de az nem ilyen Kicsi lenne.

dec. 9. 19:58
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
#27 Inkább arról mesélj Szervizmérnök úr, hogy te ki kinek a kije vagy a Fideszben, hogy vállakozóként csurran-cseppen neked is a jóból? Milyen vállalkozást viszel?
dec. 9. 20:35
 29/38 anonim ***** válasza:
27: valahol felsír egy Bayer Zsolt...
dec. 9. 20:51
 30/38 anonim ***** válasza:
#29 És felüvölt a távolban egy Ábrahám Róbert is...
dec. 9. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!