Már reszketsz, Kicsi? Ennyit tudsz? Így kell a Fidesz kommunikációs igazgatónak beszélne?
Figyelt kérdés
A miniszerelnök úr szerint igen, De most titeket kérdezlek.dec. 6. 17:45
2/38 anonim válasza:
Szekunder szégyent éreztem, a látottak alatt. És egy nagyon komoly aggódást, mi lesz itt, ha ezek elvesztik a hatalmat...
3/38 anonim válasza:
Akinek ez tetszik, az be is árazza magát a legalja kocsmai hőzöngő bunkók közé.
4/38 anonim válasza:
fideszes ismerőssel beszéltem :azt mondta hogy helyre kellett rakni mp-t
5/38 A kérdező kommentje:
1-es hogy gondolod? Ezt oktatják a pszichologikusai tanszéket? Tudnál hivatkozást is linkelni? Kire gondoltál? Mivel tudod alálátszani a pszichopata jelzőt? Vagy csak a kocsmába ezt beszélik?
dec. 6. 17:53
6/38 anonim válasza:
4: na ja, ennyit bírtak kiizzadni a propaganda-minisztériumban.
Szomorú, hogy egyesek ilyen szellemi szinten mozognak.
7/38 A kérdező kommentje:
"helyre kellett rakni mp-t" Ezek szerint OV-nek is így kéne ordítani a képébe?
dec. 6. 17:55
8/38 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy aki megnézi a felvételt az tisztán láthatja, hogy MP senkit nem provokált és nem volt agresszív, meg sem szólalt, amikor a másik beleállt az arcába és elkezdte provokálni, meg elkezdett személyeskedni. Csak az a baj, hogy a fidesz szavazóknak 1 agysejtje sincs és jobban hisznek a gazdinak, mint a saját szemüknek.
9/38 anonim válasza:
Azért Orbán jóváhagyása beárazta a komplett fideszes szavazótábort is. Innentől kezdve nincs mit magyarázni azon, hogy az aljanép szavaz a fideszre. És ez most tényleg nagy segítség a magyar családoknak. :D Mert innentől tisztán látszik, hogy ki tartozik a posványba és ki a normális emberek közé.
10/38 anonim válasza:
Amúgy én kajak majdnem elsírtam magam, hogy komolyan itt tartunk. Az idős bácsinak igaza volt, csak hát az oroszlánok között elég idealista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!