Ha én állok oda Menczer Tamás elé és erősebb vagyok nála akkor nekem van jobban igazam?
Menczer Tamás önmagáról azt állítja hogy erősebb Magyar Péternél és ott face to face azt is mondta hogy Magyar Péternek remeg a keze és senki nem fog neki segíteni mert most egy igazi férfi áll előtte.
Ez az új irányvonal hogy az egyik politikus odamegy a másikhoz és megpróbálja becsicskítani és megfelemlíteni?
A Fidesz eddig is ezt tette. Ha valaki kritizálta őket kirúgtak az állásból, ráküldték a nav t, tek t etc.
Most már nyíltan teszik.
Igen.
A fidesz törzsszavazóinak ez bejön, B-középtől kezdve az egyes hangos kisebbségek konfliktuskezelési módszerei köszönnek vissza. Aki hangosabban üvölt, meg könnyebb szívvel odaver (kés ránt), annak van igaza.
Volt (van) a románoknál egy debella nagydarab nő, alpári ordenáré módon üvöltve, fröcsögve, a másiknak konkrétan az arcába állva politizált, és elsősorban a román széljobbon hatalmas szavazóbázist épített fel, tán képviselő, vagy EU-parlamenti képviselő is lett, ezt nem tudom pontosan.
Van egy szavazóréteg, akiknek ez jön be. Sajnos az ő szavazatuk is annyit ér, mint az enyém, aki képes vagyok több értelmes mondatot is leírni...
Kedves kérdező, te tényleg nem érted??
Menczer Tamás azért emelte ezt ki, mert tudjuk, hallhattuk, hogy Magyar Péter hogyan bánt a nőkkel...
MOST egy férfival szemben kellett volna " erősnek" lennie, ehelyett remegett, mint a kocsonya.
"Menczer Tamás azért emelte ezt ki, mert tudjuk, hallhattuk, hogy Magyar Péter hogyan bánt a nőkkel..."
Én nem hallottam hogy MP hogyan bánik a nőkkel. Egy nőről tudok aki egy felvétel szerint 30 millióval zsarolta és fenyegette MP t hogy fizessen különben ha nem akkor görény lesz..
Kérdező
Értem én, hogy te is szégyelled, hogy a messiásod majd össze csinálta magát amikor már nem egy nála sokkal gyengébb nővel került szembe vagy nem a beosztottjaival tud patkánykodni, de itt csak annyi történt, hogy valaki odaállt elé és szépen szembe szállt vele.
Ha Mentzer állt volna szemben egy nála nagyobbal akkor nem így viselkedik, mint Magyar tette. Akkor pont olyan egyenesen állt volna vele szemben és pont ugyanúgy viselkedett volna mint ahogy másokkal szemben mindig is szokott.
A kis kiválasztottad pedig behúzta rögtön fülét, farkát, szánalmas volt látni, hoyg még ránézni sem mert Mentzerre, mert nagyon jól tudta, hogy minden szava igaz amit neki mond. Magyar Péter egy gyáva, alamuszi, rosszindulatú féreg, aki egyből menekül amint valakinek ellenvéleménye van vele szemben és nem gyengébb nála. Megfutamodott pár nyugdíjastól is.
Hogy lehet az, hogy a több milliós táborotokban mindig csak ilyen szánalmas alakokat tudtok követni és magatok fölé emelni? Tényleg nincs köztetek valóban értékes ember?
#7 Ha már ennyire benne vagy a kommunikációs igazgatód valagában, akkor legalább a nevét írd már le helyesen!
Menczer.
Tessék. Olvasgasd sokszor, betűzd le magadnak, aztán emlékezetből százszor leírod, hogy nehogy elfelejtsd és megint ilyen hülyének nézzenek az emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!