Nincs valahol még összefoglalva a Fidesz összes bűne az elmúlt évekből egy listába?
Az összes botrány, a legnagyobb lopások/korrupciógyanús dolgok stb..
Mindig kérdezik a Fideszesek, hogy mi baj van a kormánnyal ezáltal egyszerűbb lenne csak ezt a linket beszúrni, mert annyi minden történik félév alatt is hogy elcsúszik az ember felett.
“Ja, hogy így játszunk.
Jó, akkor kapsz forrást, amint te forrással igazolod, hogy a fidesz/ellenzék cikkek aránya a telexen megegyezik azzal, amit fentebb írtál“
Te kezdted azt mondani, hogy kiegyensúlyozott a baloldali média. Neked kell hozni bizonyítékot.
“Mármint a fidesz. Azért vannak folyamatosan hírek arról, hogy ilyen vagy olyan terrorcselekményt megelőztek nyugaton, mert a nyugati titkosszolgálatok teszik a dolgukat.“
Nem teszik a dolgukat, mivel rengeteg terrortámadás történt nyugaton, Magyarországon meg nem.
“Jah, Mo.-on mi terrortámadások nélkül produkálunk rosszabb bűnügyi statisztikákat.
Vagyis a magyarok arányaiban rosszabbak, mint a terroristák.
Ezt nem tudod kimagyarázni. :)))))“
Tudom, hogy te többre tartod a terroristákat a magyar embereknél, de ezt azért itthon ne reklámozd.:)))))
“Nem szalmabáb, mert a fidesz bizony népet irtott.
Hogyan lehet azt a magatartást jellemezni, amikor nálunk 40 ezer magyar meghal, miközben az 5-ször akkora lakossággal rendelkező Dél-Koreában fele annyi, csak 20 ezer ember.
Vagyis 10-szer rosszabb eredményt hozott össze a fidesz.“
A covid egy betegség. Nem a fidesz hibája. Ráadásul népirtást csak tudatosan lehet elkövetni. Semmi bizonyíték nincs rá, hogy a fidesz a magyar emberek halálát akarta volna.
“A fidesz engedte őket be. Mi voltunk, vagyunk a schengeni övezet határa. Ennek pont az volt a lényege, hogy itt megfogják az embereket. Mi ezzel szemben átengedtük őket.
Nyugaton nyilván nem voltak erre felkészülve, mivel évek óta nincs határellenőrzés, így ez is a mi bűnünk.“
Nem. Magyarország védi Európát, úgy 2015 óta.
Az tény, hogy ehhez az eu egy fityinggel nem járult hozzá, tehát ha repedések vannak a rendszerben az az eu bűne.
“Tehát a fidesz által kiírt közbeszerzésen fideszes cégként nyerő résztvevők nem fideszesek? :DDDD
Mutass csak egy esetet, amikor mondjuk Gyurcsány egyik cége nyert a közbeszerzésen, hogy lássuk, hogy mennyire demokratikusan működik a rendszer.“
A biztonsági őr verte meg aki nem “fideszes verőlegény”.
“De erről is írtam fentebb, hogy semmilyen olasz törvényt nem szegett meg, mivel nem olasz területen volt.”
Magyar törvényt szegett meg, magyar emberek ellen, Magyarországon, tehát jogunk van elítélni.
“A fideszben konkrétan hazaárulók ülnek, ami sokszorosan nagyobb bűn, mint egy verekedés és ők így "képviselik" az országot.
Ez végtelenszer pofátlanabb, mint az ÖSSZES EU-s ügy, ami volt a megalakulásuk óta.”
A “hazaárulóságra” nincs bizonyíték, míg a Salis-ügyre van.
“Nem, akkor semmisítik meg, ha a rendes csalásnak egyértelműen bizonyítható, hogy mekkora mértékű csalás. Ha ez nem bizonyítható és lehet, hogy 10 millió, de lehet, hogy 20 millió embert befolyásoltak, akkor nem tudják megsemmisíteni a választást.”
Tehát nem bizonyítható a csalás. Ennyit erről.:))))
“Nem ignoráltam egy médiát sem. Nem linkeltél médiát. Én se leszek média attól, hogy elkezdek blogolni.
Ma Mo.-on 2 darab jobboldali független média van, a magyar hang és a válaszonline.
Ezekről lehet linkelni.“
Aha. És ezek honnan jönnek neked? Megmondja a varázsgömböd?:)))))
Maradjunk annyiban hogy nem te döntöd el, hogy ÉN miből linkelek, jó?
“Attól mert lefordítod még nem fog létezni. Nem létezik, annyira létezik, mint amennyire a Föld lapos, mert tőlük ered ez az elmélet is.
Akkor jól gondolom, hogy szerinted is lapos, mivel elvtársaid is ezt gondolják?!”
Nem ugyanaz a kettő, tekintve, hogy deepstate létezik, laposföld meg nem.:)))))
“Attól mert megismétled a hülyeséged, még nem lesz tény.“
Mivel nem voltàl képes cáfolni, csak fújod a mantrádat, ezért én ezt úgy veszem,hogy elismerted, hogy hazudtál.:)))))
"Te kezdted azt mondani, hogy kiegyensúlyozott a baloldali média. Neked kell hozni bizonyítékot."
Jó, akkor idézd, hogy hol írtam, hogy kiegyensúlyozott. Sehol nem írtam, mert nem ez volt az állítást. Először te tettél állítást arra, hogy miről milyen arányban írnak. Vagyis bizonyítsd az állításod.
"Nem teszik a dolgukat, mivel rengeteg terrortámadás történt nyugaton, Magyarországon meg nem."
Egyrészt, nem. Rengeteg nem történt. Csak hogy értsd, Amerikában amerikai emberek által még mindig több bűncselekmény történik, mint amennyi terrorcselekmény az egész EU-ban volt.
Másrészt, ahogy írtam, a magyarok is ezt a számít hozzák.
"Tudom, hogy te többre tartod a terroristákat a magyar embereknél, de ezt azért itthon ne reklámozd.:)))))"
Ha nem tudsz olvasni, akkor ne válaszolj. A te logikádat használtam végig.
Te a teljes ide érkező migráns tömeget pár terrorista alapján ítéled meg. Ezek pedig ugyanolyan bűnözési számokat hoznak, mint a magyarok, szóval a logikád alapján a magyarok, mint nép, ugyanolyan rossz.
"A covid egy betegség. Nem a fidesz hibája."
Annak a megelőzése vagy a megelőzés hibája viszont mindig az aktuális kormányé. Szóval de, ez a fideszen múlt.
"Ráadásul népirtást csak tudatosan lehet elkövetni."
És itt ez történt. Tudtuk, hogy kiknek árt a betegség jobban, tudtuk, hogy hogyan lehet megelőzni és nem történt ezzel kapcsolatban semmi.
Vagyis tudatos volt a döntésük.
"Nem. Magyarország védi Európát, úgy 2015 óta."
Akkor Magyarország nem utaztatta volna át a migránsokat, hanem megfogja őket.
A valóságban először úgy sikerült megállítani a migránsokat, amikor Merkel ment Törökországba tárgyalni. A magyarok lószart nem tettek ezért.
"Az tény, hogy ehhez az eu egy fityinggel nem járult hozzá, tehát ha repedések vannak a rendszerben az az eu bűne."
Nem is kell, mivel a magyarok nem tettek semmit, egy embert nem tartoztattak fel, sőt, amit tettek azt is kérés nélkül.
Sőt, mi még felszereléssel is elláttuk a terroristákat, ahogy kiderült, hogy jó pár dolgot Magyarországon vettek meg.
Szóval a magyaroknak kellene büntetést fizetni inkább a feladatuk végre nem hajtása miatt.
"A biztonsági őr verte meg aki nem “fideszes verőlegény”."
Attól lesz az, hogy a fidesz pénzeli. A fidesz pénzelte? Igen, ez bizonyítottan megtörtént, mert fideszes cég alkalmazta, aminek a vezetője fideszes volt és fideszes pályázaton nyert a fidesz döntése szerint.
Fideszes verőlegény verte meg, ez ma már tény.
"Magyar törvényt szegett meg, magyar emberek ellen, Magyarországon, tehát jogunk van elítélni."
Az van. Ezt senki nem vitatta, viszont a magyar jog elfogadta az EU-s politikus mentelmi jogot. Vagyis akkor tudod ezek után elítélni, ha nem lesz mentelmi joga.
Ez ma a magyar jog. Semmi jogellenes nem történt.
"A “hazaárulóságra” nincs bizonyíték, míg a Salis-ügyre van."
De, van bizonyíték. Az, hogy Kína és Oroszország csicskáztathatja a magyar miniszterelnököt, az definíció szerint az.
"Tehát nem bizonyítható a csalás. Ennyit erről.:))))"
Te tényleg ilyen ostoba vagy? :DDD
De, a csalás ténye bizonyítható.
Hogy értsd, mivel láthatóan ostoba vagy. Ha a diák puskázik egy dolgozat alatt, akkor nem fogod tudni bizonyítani, hogy 1 pontot puskázott le vagy 100 pontot, de csalás ténye az nem vitatható.
Ugyanez a helyzet, a csalás ténye már bizonyított, viszont a csalás mértéke nem bizonyítható.
"Aha. És ezek honnan jönnek neked? Megmondja a varázsgömböd?:)"
Elég egyszerű, aki a kormánynak dolgozik, az propagandista és nem média munkás.
Nem bonyolult, a média feladata a tájékoztatás, a propagandistáé, hogy toljon egy pártot.
"Maradjunk annyiban hogy nem te döntöd el, hogy ÉN miből linkelek, jó?"
Ez így van. Nem mondtam, hogy linkelj máshonnan, de a szövegértésed még mindig szar.
Azt mondtam, hogy amit linkeltél, az nem médiától van. Ez tény és nem is vitattad.
"Nem ugyanaz a kettő, tekintve, hogy deepstate létezik, laposföld meg nem.:)))))"
UGyanannyira létezik a kettő, mivel egyik a másikból indult ki. A deepstate elmélet pont azért jött létre, hogy valahogy megmagyarázzák a lapos földesek, hogy miért akarják és kik elhallgatni a Föld alakját.
Ezt az elméletet vették át a többi idióták, akik meg akarták magyarázni a saját hülye elméletüket. Ez egy közismert tény.
"Mivel nem voltàl képes cáfolni, csak fújod a mantrádat, ezért én ezt úgy veszem,hogy elismerted, hogy hazudtál.:)))))"
Eddig mindent cáfoltam, amit lehetett.
Nyilván amikor annyit írsz le, hogy "nYeM iGyAz", akkor azon nincs mit cáfolni.
“Jó, akkor idézd, hogy hol írtam, hogy kiegyensúlyozott. Sehol nem írtam, mert nem ez volt az állítást. Először te tettél állítást arra, hogy miről milyen arányban írnak. Vagyis bizonyítsd az állításod.“
Mivel ezt állítottad ezért neked kell bizonyítani.
“Egyrészt, nem. Rengeteg nem történt. Csak hogy értsd, Amerikában amerikai emberek által még mindig több bűncselekmény történik, mint amennyi terrorcselekmény az egész EU-ban volt.
Másrészt, ahogy írtam, a magyarok is ezt a számít hozzák.”
Nyugat Európára értettem, nem az Usára. A piti bűnözés és a terrortámadás között fényévnyi különbség van.
“Ha nem tudsz olvasni, akkor ne válaszolj. A te logikádat használtam végig.
Te a teljes ide érkező migráns tömeget pár terrorista alapján ítéled meg. Ezek pedig ugyanolyan bűnözési számokat hoznak, mint a magyarok, szóval a logikád alapján a magyarok, mint nép, ugyanolyan rossz.“
Nem csak a terroristákkal van a baj. Elpusztítják az egész Európai kultúrát. A békés együttélés csak mese, hogy kimossák az olyan üresfejűek agyát, akik kaphatók ezekre.:))))))
“És itt ez történt. Tudtuk, hogy kiknek árt a betegség jobban, tudtuk, hogy hogyan lehet megelőzni és nem történt ezzel kapcsolatban semmi.
Vagyis tudatos volt a döntésük.”
Nem. Az lett volna tudatos népírtás ha elhatározták volna, hogy minél több magyar ember haljon meg és ezért direkt nem fejlesztik a kórházakat.
“Nem is kell, mivel a magyarok nem tettek semmit, egy embert nem tartoztattak fel, sőt, amit tettek azt is kérés nélkül.
Sőt, mi még felszereléssel is elláttuk a terroristákat, ahogy kiderült, hogy jó pár dolgot Magyarországon vettek meg.
Szóval a magyaroknak kellene büntetést fizetni inkább a feladatuk végre nem hajtása miatt.“
De, eleinte föltartóztattuk. Amikor láttuk hogy az únió sz@rik a határvédelemre, akkor átengedtük őket nyugatra, hogy ők is megtapasztalják, milyen jó is terroristákkal együtt élni!:)))))
“Attól lesz az, hogy a fidesz pénzeli. A fidesz pénzelte? Igen, ez bizonyítottan megtörtént, mert fideszes cég alkalmazta, aminek a vezetője fideszes volt és fideszes pályázaton nyert a fidesz döntése szerint.
Fideszes verőlegény verte meg, ez ma már tény“
Nem a fidesz pénzelte, innentől fogva bármilyen vád kitaláció.
“Az van. Ezt senki nem vitatta, viszont a magyar jog elfogadta az EU-s politikus mentelmi jogot. Vagyis akkor tudod ezek után elítélni, ha nem lesz mentelmi joga.
Ez ma a magyar jog. Semmi jogellenes nem történt“
El is fogadták a magyar bíróságok. Nem azzal van a baj, hogy mentelmi joga van. Azzal van a baj, hogy az EP-s liberálisok egy bűnözőnek adtak mentelmi jogot. Így nem lehet elítélni.
Ezt bírja a gyomrod?
“De, van bizonyíték. Az, hogy Kína és Oroszország csicskáztathatja a magyar miniszterelnököt, az definíció szerint az.“
Ott bukik az elméleted, hogy NEM csicskáztatják a miniszterelnököt. Orbánban van annyi gerinc (ellentétben az európai politikusok többségével), hogy kiáll az elveiért.
Védi őket bármi áron. Ő a nemzetközi konzervativizmus egyik zászlóshajója, akár tetszik neked, akár nem.:))))))
“Elég egyszerű, aki a kormánynak dolgozik, az propagandista és nem média munkás.
Nem bonyolult, a média feladata a tájékoztatás, a propagandistáé, hogy toljon egy pártot.“
Az általad említett lapok az ellenzék szekerét tolják. Tehát kettős mércét alkalmazol.
“Ezt az elméletet vették át a többi idióták, akik meg akarták magyarázni a saját hülye elméletüket. Ez egy közismert tény.“
Ennyi erővel a papír is rossz dolog, mert a kínaiak találták ki az ókorban és az ókorban a kínaiaik eléggé kegyetlenek voltak.
Nem az számít hogy honnan ered, tekintve, hogy a liberális háttérhatalom létezésére számtalan bizonyíték van, ellentétben a lapos-földdel.
“Eddig mindent cáfoltam, amit lehetett.
Nyilván amikor annyit írsz le, hogy "nYeM iGyAz", akkor azon nincs mit cáfolni.“
Nem ismered a cáfolni szó jelentését.
Az azt jelenti, hogy bizonyítékok által tagadni valamit.
Eddig puszta tagadás történt, ilyen formában: A liberálisok jóóóók! A konzervatívok: Róssssszak!
Innentől kezdve nem igazán vagy komolyan vehető.:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!