Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne a reakciótok, ha...

Mi lenne a reakciótok, ha 2026-ban is a Fidesz-KDNP marad kormányon?

Figyelt kérdés
dec. 5. 17:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Soha többet nem foglalkoznék a politikával.
dec. 5. 18:21
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
én nem lepődnék meg...
dec. 5. 18:28
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Szégyelném, hogy magyar vagyok. Afrikába költözök, és soha nem írok,olvasok,beszélek utána magyarul. Örökre elfelejtem Magyarországot, és a magyarokat, hogy képesek újra kormányon tartani pedóknak falazó, kegyelmet adó kormányt. Végleg lemondok erről az ostoba népről.
dec. 5. 18:49
 14/19 anonim ***** válasza:
2-es! Én veled tartok majd és tuti, hogy leszünk "páran".
dec. 5. 18:54
 15/19 DK-s ***** válasza:
58%

Nem lepődök meg.

'22-ben MZP-vel oldották meg, '26-ban MP-vel.

Ezt érdemlitek.

dec. 5. 19:40
 16/19 anonim ***** válasza:
32%
2026-ban lesz a lányom 10 éves, ha nyer a Fidesz, innentől kezdve tőlem csak azt fogja hallani, hogy tanuljon minél több nyelvet, és hagyja itt, amint tudja ezt a szarországot. Mert ha 2026-ban ismét nyer a Fidesz, akkor ez az ország és ez a nép végképp menthetetlen, és nem kívánom azt a lányomnak, hogy egy uram-bátyám rendszerben valamelyik fideszes kiskirály jobbágya legyen, és élete végéig robotoljon valamelyik gyárban.
dec. 5. 20:15
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
13: xD
dec. 5. 20:19
 18/19 anonim ***** válasza:
60%
Tojok rá!
dec. 6. 09:54
 19/19 anonim ***** válasza:
semmi,éngem tisztességesen ellátnak itt az idős otthonban! jányom befizette a négy milliót!
jan. 2. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!