Ha csatlakoznak még páron, olyasmi mint Tbiliszi-ben mostanság. Egyébként igen, valószínűleg elcsalják most is, már újra maguk felé lejtették a választási törvényt a narancskomcsik.
Erre sajna megvan az esély, mert a Fidesznek rengeteg módszere van, végtelen mennyiségű pénz áll a rendelkezésükre, és rendszerváltás óta nem volt még egy ilyen párt, amelyik ennyire betegesen ragaszkodott volna a hatalomhoz.
dec. 5. 17:33
4/19 anonim válasza:
Minden alkalommal jöttök ezzel az elcsaltákaváladztást mesével, közben mindenhol ellenőr ök tömegei nézik. Ott sírtak a libbancsok a legutóbbi választás után is, hogy jaj tényleg ennyien szavaztak a fideszre.
Az, hogy már most jössz ezzel a mesével az mutatja mennyire érzed hogy most is bukjátok a mutatványt majd. Megy az előre mosakodás.
dec. 5. 17:35
5/19 anonim válasza:
Ha nem Orbán Szijjáróval az élen ekkor lehet még jó vagy jobb.
dec. 5. 17:37
6/19 anonim válasza:
Marad a fideesz, teljes nyugalommal lopok tovább.
dec. 5. 17:50
7/19 anonim válasza:
"megmondtam, hogy nem lesz itt semmi változás, hisz bűnöző nép bűnöző kormányt választ: az életem legjobb döntése volt ebből a szarból elköltözni, soha nem költözök vissza..."
sztem vmi hasonló, esetleg egy 100 eurósba kifujnám az orrom miután sírtam értetek egyet :D :D
nem hagytam ki semmitse?
dec. 5. 17:52
8/19 anonim válasza:
Ha nem lesz 2/3 már jó.
dec. 5. 18:04
9/19 anonim válasza:
Félretennék minden pénzt, amit csak tudok és amint tudok, eltipliznék. De egyébként nekem már az is elég az itthonmaradáshoz, hogy ne 2/3-juk legyen, majd 16 évnyi abszolútizmis után.
dec. 5. 18:11
10/19 anonim válasza:
Semmi, többség dönt, elfogadom, persze jobban örülnék ha a Tisza nyerne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!