Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz vagy Tisza párt?

Fidesz vagy Tisza párt?

Figyelt kérdés

dec. 5. 09:15
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
39%

#26,

"De azt nem tudom megérteni, hogy aki így látja, az minek foglalkozik politikával? "

Azért látja így, mert mélységében vizsgálta a rendszert, ahol arról szól a politika, hogy melyik korrupt tolvaj ordibálja hangosabban, hogy a másik egy korrupt tolvaj.

"Mi értelme bármilyen mélységig belefolyni a politikába ha az összest bűnözőnek titulálod? "

Megfordítanám: Mi értelme belefolyni a politikába, ha annyi a hozzáadott-értéked, hogy az egyik tolvajra szavazol, amikor tudod, hogy tolvaj, illetve annak a tolvajnak, akire szavazol, adsz valami harmatos felmentést.

Ha csak olyanok lennének, akik legalább arra nem szavaznak, aki tolvaj, akkor nem itt tartana az ország, és már régen a keleti Svájc lennénk.

febr. 3. 16:32
 32/55 anonim ***** válasza:
46%

"Mi értelme belefolyni a politikába, ha annyi a hozzáadott-értéked, hogy az egyik tolvajra szavazol, amikor tudod, hogy tolvaj, illetve annak a tolvajnak, akire szavazol, adsz valami harmatos felmentést."

Az hogy te vagy más teljesen alaptalanul tolvajnak kiáltasz ki bárkit is, annak nincs túl nagy jelentősége. Én arról írtam hogy tolvajnak látjátok őket, ezt feltételezitek, de amúgy semmiféle alapja nincsen konkrét vádaskodásoknak. A rágalmakból nem lehet kiindulni.

Ennyi erővel a Mihazánkot is pont ugyanúgy meg lehetne rágalmazni, hiszen ők is tisztán beleültek a NER-be, így ők is bűnrészesek, tolvajok akik az országházi fizetésük felvételével lopnak.

Nem gondolom ezt igazán komolyan, de láthatnátok, hogy pontosan annyira jogos mint a ti rágalmaitok. Mindenki bűnös a politikában, nincs kivétel

De elítélni szerintem csak azt lehet aki kormányoz vagy kormányzott, vagy asszisztál a kormánynak. Feltéve ha ezt úgy teszi mint manapság teszik

febr. 3. 18:02
 33/55 anonim ***** válasza:
73%

:D

#32,

"Ennyi erővel a Mihazánkot is pont ugyanúgy meg lehetne rágalmazni, hiszen ők is tisztán beleültek a NER-be, így ők is bűnrészesek, tolvajok akik az országházi fizetésük felvételével lopnak."

Mégis miről beszélsz? :) amúgy jól vagy? Attól lesz vki a ner része, hogy A MUNKÁJÁT VÉGZI, amikor beül a Parlamentbe? :D Ezt ugye csak viccnek szántad...

és ezt egy lapon említeni azzal, ahogyan a Fidesz és a többi évtizedeken át hízott, pedig valami elképesztő rövidlátás :D

Amit írtam, az annyi, hogy akiről nyilvánvaló, már csak annak kiesése tiszta fejlődést eredményezne (tehát a mai dk, fidesz, új messiás, p-nevű szekta, jobbik).

Tehát akiről bebizonyosodott, annak mennie kellene. Ha a tisztelt választók nagy része nem lenne szektás, mint sajnos az...

febr. 3. 22:17
 34/55 anonim ***** válasza:
0%
Ennyire nem lehettek Tiszatardok, hogy ne fogjátok fel hogy a Tisza = Fidesz. De nem baj mikor kiderül ez gyakorlatban akkor a csalódás miatt úgy is a Mi hazánkra fogtok szavazni, ami a 3. legerősebb párt. ugyanis más opció nincs. Hiszen a Tisza= fidesz. Magyar Péter fideszes volt! Így nincs értelme azon őrjöngeni, hogy Torockai vajon Orbán emberre e mikor pontosan tudjuk, hogy Magyar Péter az.
febr. 4. 13:31
 35/55 anonim ***** válasza:

"De nem baj mikor kiderül ez gyakorlatban akkor a csalódás miatt úgy is a Mi hazánkra fogtok szavazni, ami a 3. legerősebb párt."

Ha te mondod...

Amúgy igazad is van, a tisza legtöbb támogatója nem bízik benne igazán, csak az a baj hogy a többi pártban még kevésbé bízik. Sem a becsületességükben, sem a sikerképességükben. Szóval legyen úgy ahogy mondod: ha a tisza csalódás lesz, akkor a mihazánkra pártoljanak át az emberek.

Persze tudom hogy ez nem több lázálomnál, hiszen a fidesz szatelitpártja semmi szín alatt nem fogja tudni magát elfogadtatni a magyar emberekkel. A magyarok ugyanis nem igazán fogékonyak a szélsőjobbra. Inkább a populizmusra, vagy valami baloldali pártra szavaznak (főleg ha nincs ott Gyurcsány)

"amúgy jól vagy? Attól lesz vki a ner része, hogy A MUNKÁJÁT VÉGZI, amikor beül a Parlamentbe? :D Ezt ugye csak viccnek szántad..."

Jól vagyok, nem viccnek szántam.

Azzal hogy azok a munkájukat végzik, miközben nyilvánvaló számukra is hogy a kormányt leváltani nem tudják, így a munkájukkal kizárólag a fidesznek asszisztálnak, kollaborálnak a NER-nek és az ő házi ellenzékeként funkcionálnak. Az ő munkájukat nehéz pozitívan értékelni, gyakorlatilag ugyanazt a populizmust képviselik mint a kormányunk. Ezért bűnrészesek ők is, tehát nem ők a felelősök a ner dolgaiért, de bűnrészesként ugyanúgy elítélhetők, mint Magyar Péter az egykori NER-es közszolgasága miatt.

Egy fontos különbség viszont van:

Magyar Péter meg tudta nyerni az embereket, a mihasznák viszont nem.

A sikeresség teszi a politikust, nem a becsülete.

febr. 4. 15:07
 36/55 anonim ***** válasza:

Sok közvéleménykutatás ezer fős mintával készül, ennek már megvan a tizede.

Majd jövőre kiderül melyik párt támogatói mennyire vannak felül vagy alulreprezentálva itt az oldalon.

febr. 4. 23:04
 37/55 Kései Sirató ***** válasza:

Azért ez a szavazás már több napja tart és még mindig tarol a Tisza.

febr. 5. 07:49
 38/55 anonim ***** válasza:
54%
Komolyan nem csodálom ezek után hogy a Kutyapártra szavaznak sokan. Annak ellenére hogy viccpártként indult, sokkal megbízhatóbbnak és függetlenebbnek tűnik mint a jelenlegiek. Nem vagyok egyik párt szavazója sem, nem is akarok szavazni menni, mert megvan a véleményem az egész politikáról. De szörnyű látni hogy mennyire elvakultan hisznek az emberek a pártokban. mindegy melyik pártról beszélünk.
febr. 5. 08:54
 39/55 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok egyik párt szavazója sem, nem is akarok szavazni menni, mert megvan a véleményem az egész politikáról. De szörnyű látni hogy mennyire elvakultan hisznek az emberek a pártokban"

Attól még, hogy nem vagy elvakult nyugodtan szavazhatsz valahova.

Szerintem például nem egészséges, ha egyvalakinek van 2/3-a ciklusokon át, és ezt a szavazatommal próbálom megakadályozni, anélkül, hogy bárkit is kritikátlanul támogatnék.

febr. 5. 09:37
 40/55 anonim ***** válasza:
De minek? Kire? Gondolod hogy van értelme?
febr. 5. 10:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!