Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz vagy Tisza párt?

Fidesz vagy Tisza párt?

Figyelt kérdés

dec. 5. 09:15
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Dk-ra sincs szükség. Politikailag Gyurcsányt annyira lejáratta a Fidesz, hogy nagyon nagy lenne az ellenállás ha a Dk kormányt alakíthatna. Csak mondom, ha már régen régen visszavonult volna a politikától, lehetne egy normális ellenzék. A Fidesz 2/3-nak szükség volt Gyurcsány jelenlétére a politikában. Tudja ezt Ő is, szerintem nem buta ember, sőt! Tudja, hogy Magyarorszàgnak árt a jelenléte pont a Fidesz propagandája miatt. Viszont ha ezt tudja, akkor le kellett volna lépnie a színről, mivel az Ő emlegetésével minden ellenzéki pártot leépítettek. Évek óta mondom, hogy van megeggyezés Viktor, és Ferenc között, de sokan csak most kezdik átlátni ezt az egészet. Na és erre jön a nagy kihívó: Fidesz.2. Hogy jól van-e ez így, hát nem tudom. Az öntudatra ébredés a Skynet esetében sem járt sok jóval. 😁
jan. 12. 13:18
 22/55 anonim ***** válasza:
66%

26 tavaszán érdekes lesz majd visszanézni ezt a szavazást és összehasonlítani arányokat a választáson kapott szavazatokhoz képest.

Szerintem itt a gyakorin a nyugdíjas korosztály alulreprezentált, ők pedig inkább a Fidesz felé húznak.

Ennek ellenére - ha ez alatt a 15 hónap alatt nem történik valami rendkívüli - győzni fog a Tisza, csak szorosabban, mint amit ez a szavazás mutat.

jan. 12. 19:15
 23/55 Kései Sirató ***** válasza:

Csak a Tisza!

A Fidesznek csurrant-cseppent elég lóvé a közpénzből. Ideje lecsukni őket!

febr. 3. 13:32
 24/55 D-Mano ***** válasza:
0%

23,

A Fidesznek csurrant-cseppent elég lóvé a közpénzből. Most már ideje engedni, hogy mások lopják szét az országot.

febr. 3. 13:50
 25/55 Kései Sirató ***** válasza:

Elég beteg felfogásod van.

febr. 3. 14:49
 26/55 anonim ***** válasza:

"Most már ideje engedni, hogy mások lopják szét az országot."

Érthető, de egyben nagyon lesújtó is a látásmód, hogy emberek egy egészen bő rétege képtelen másképp tekinteni a politikusokra mint tolvajbandákra. Megértem, hiszen borzasztó tapasztalatok vannak velük kapcsolatban főleg itthon.

De azt nem tudom megérteni, hogy aki így látja, az minek foglalkozik politikával?

Mi értelme bármilyen mélységig belefolyni a politikába ha az összest bűnözőnek titulálod?

Vagy csak azokat találod bűnözőnek akik a bűnöző kormányt tervezik leváltani?

febr. 3. 14:56
 27/55 anonim ***** válasza:
52%

#26: D-Mano meg még 1-2 társa mihasznák borzalom tag/támogató/szavazó.

Csak azt felejtik el mindig, hogy MHM = Fidesz. (És még ki tudja melyik párt játszik közre mélységeiben is)

Számukra csak a mihasznák nem "bűnöző" tagozat, pedig aki a fideszt támogatja, annak valamilyen része csak van belőle...vagy ingyen csinálnak magukból hülyét? Az is lehet persze csak kevésbé életszerű általában.

(Pártállástól függetlenül mondom)

febr. 3. 15:05
 28/55 D-Mano ***** válasza:

A 24-es válaszomban a 23-as kommentre reagáltam.

Úgy értettem a kommentemet, hogy a Tisza ugyanúgy lopna, mint a Fidesz. Azaz klasszikus kifejezéssel élve, ha a Tisza váltja le a Fideszt, akkor az nem lesz rendszerváltás, csak gengszterváltás.

febr. 3. 15:25
 29/55 anonim ***** válasza:
28, akkor mondd meg, hogy ki az, aki "nem lenne gengszter"?
febr. 3. 15:27
 30/55 D-Mano ***** válasza:
26%

26,

A politikusok nagy része bűnöző. Ha a Mi Hazánk nem lenne, akkor érvénytelenül szavaznék, bemutatva ezzel a rendszernek, hogy "köszi, ebből a felhozatalból senkiből sem kérek".

Egyébként én nem igazán hiszek abban, hogy a jelenlegi politikai rendszerben nagyfokú pozitív változásokat lehetne létrehozni. Ez a rendszer túl könnyen "meghackelhető", manipulálható a háttérhatalom által. Főleg ez a pártpolitikán alapuló rendszer aztán végkép szr.

Én mindig is azt képviseltem, hogy a problémák valódi, ELSŐDLEGES forrása politikán kívüli (politika mögötti), ezért a megoldásokat is ELSŐDLEGESEN politikán kívül kellene keresni.

Azért foglalkozom politikával, hogy:

-rámutassak arra, hogy a problémákat, megoldásokat elsődlegesen politikán kívül kell keresni, és hogy rámutassak a politikai szereplők többségében egyik szrabb mint a másik, a többségük nagy gengszter.

-ha véletlenlnül van olyan politikai szereplő (és most úgy látom van), aki tényleg jó/ érdemi mértékben jobb lenne, mint akik most regnálnak, akkor őket támogassam.

Egyrészt a Mi Hazánk sem hibátlan, másrészt a háttérhatalom az ő kezüket is megkötné, ha kormányra kerülnének. De ha valakik, akkor ők, talán ki tudnának hozni valami jót/ valami jobbat ebből az országból, a problémák és megoldások másodvonalában: a politikában.

febr. 3. 15:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!