Fideszes keresztény elvekbe belefér hogy mencer tamással proválják alpári modra?
Szerinted a keresztény embereknek minden, ellenük irányuló aljasságot el kell tűrniük?
Jézus korbáccsal verte ki a kufárokat a templomból.
Azt akarják elérni hogy radikalizálják a közösséget és szavazókat, és egy ilyen csoporttól a falusi paraszt néni is megijed.
Mindenképpen szellemi szinten kell legyőzni a Menczert, nem pedig erőszakosan vagy szájkaratéval.
A Fidesz nem egy keresztény egyház. Nincs olyan belső szabályzatuk szerintem, hogy "megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel!".
Nem kötelező a tagoknak templomba járni sem, gondolom.
Különbséget kellene tenni a keresztény kultúra és ájtatos vallásosság között.
Mi itt Európában történelmileg a keresztény kultúrkörhöz tartozunk elvileg, már amíg egyes politikusok néhány szavazatért nem kótyavetyélik el a becsületüket és betámogatnak idegen illegális migránsokat.
Mi az, hogy keresztény kultúrkör?
Például egyik ismertetőjele, hogy nem muszlim.
Nem buddhista.
Lehetne sorolni.
Először is ezeket próbáld feldolgozni a processzorral, mielőtt jobban belebonyolódnál.
Egyébként szerintem tágabb kontextusban nem Menczer kezdte a provokációt, viszont ő vállalta be, hogy nyilvánosan helyretegye a kis sunyi mosolyú Nárcisztikus Közszereplőt.
Eddig volt olyan, hogy a "Nemzet Kakaduja", aki össze-vissza repked a világban a zemberek érdekében. Most már van a "Nemzet Pittbullja" is vagy "A Párt Testőre", aki ha valaki rosszat(???) mond a szeretett Pártra vonatkozóan, akkor mint egy egszemélyes hadsereg megmozdul, önkét. Vagy lehet az a név is, hogy a "Nemzet Chuck Norrisa".
A lényeg: egy civilizált társadalom nem értene egyet ilyen példamutató "kereszténi" viselkedéssel.
Egy bunkó,idióta mint MP,csak azt kapta és olyan stíluban mint ő maga.
Én már rég pofán is vertem volna ezt a nagyszájú,kötözködő apróf.szt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!