Honnét sikerült a fidesznek ezt a Menczer nevű idegbeteg nyikhajt szalajtania? 🤨
#11 Csak meg kell nézni MP viselkedését amikor olyanokkal van szemben akiknél magát erősebbnek hiszi, meg aztán olyanokkal, akik jól láthatóan erősebbek nála.
Nőkkel szemben mindig lekezelő, szemét, agresszív, parancsolgató, sértő, szinte pattog az idegtől. Ilyen akkor is ha úgy gondolja, hogy főnöke az illetőnek, ezért beszél olyan módon az embereiről meg az embereivel is.
Aztán amint valaki nem gyengébb nála máris összecsinálja magát és a hátsó kijáraton akar kétségbeesetten menekülni pár tiltakozó idős ember elől vagy amikor Mentzer ott állt vele szemben fél lépésre.
Akkor már nem volt olyan nagy az arca meg a pofája a szerencsétlennek.
#15 mert Orbánon nem látszódik ez.
Ha igen, hozz bizonyítékot.
Államférfiúi teljesítménye is ellentmond ennek.
Míg MP teljesítménye a hangfelvétel készítésből áll.
#8 "A messiásotok olyan részeg egy buliban"
A szórakozóhely azért van hogy ott legyen részeg az ember, ne közterületen garázdálkodjon főleg ne egy gyermekotthon ajtaja előtt.
A Tiszások szerint, akik a leginkább büdös szájúak Magyar Péter szerint, úgy vannak ezzel, hogy Magyar Péter úgymond bármit megtehet, agresszió, heccelés, hazudozás, hergelés, telefonlopás, stb...azzal NINCS baj....
Hát szerintem Menczernek tökéletesen igaza van, azontúl pedig egy nárcisztikus pöccsel csak így lehet, tapasztaltam már én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!