A Fidesz vezetők most nyilvánosan megpróbálják védeni Menczert, de a zárt ajtók mögött megkapta a dorgálást, h "ez mi a fsz volt, tomika"?
Szerintem az nagyobbat kap most, aki jó ötletnek gondolta és odatette ezt a szerencsétlent a kommunikáció élvonalába.
Az ő pozíciójában nem árt a természetes magabiztosság. Sajnos ő inkább egy komplexusokkal küzdő egyénnek tűnik.
Én ezen a Meczner jeleneten nagyott nevettem.
Pont ezt az együtéses csicskát küldték keménykedni?
Mondjuk a többi Fideszes utcai harcos politikus se jobb.
Egyébként jah, nyilván megvédték mert a mundér becsülete. De nekem egyre gyanúsabb, hogy ezeket direkt termeli a fidesz. Orbán Balázs, Menczer Tamás...hozzák a kötelező balhét, ezen lehet csámcsogni, aztán a többi felett átsiklunk. Szájer visszajött. Ezen kb 3 napig ventiláltak az emberek. Aztán jött menczer és máris nem volt fontos szájer visszatérése.
Mindig van valami, amivel a balfasságot lehet takarni, terelni.
Igen érdekes, hogy amikor a messiásotok állt neki egy nőt hasonló hangnemben és sokkal durvábban támadni, akkor neki adtatok igazat és azt szerintetek MP helyesen csinálta. Amikor most egy férfi beolvas neki és majd összepisálta magát a szerencsétlen, akkor meg ő az áldozat és jaj, hogy is mert ilyet a másik megtenni, hogy lehordta.
Olyan szánalmas volt Petikétek ahogy még a szemébe se mert nézni Menczernek, aztán meg nekiállt énekelni, mint egy szellemi fogyatékos aki így menekül a neki nem tetsző kérdések elől.
De tapsoljatok csak neki meg toljátok előre! MZP-vel is milyen sikeresek voltatok.
Ja, nem.
#7 Micsoda?? Hogy szembesítette a valósággal?
Tudod mi volt a kreténség suttyó módra? Amikor nekiállt egy másik intézményben a vezetőnőt fenyegetni, csak mert nem tudott azonnal elmenekülni a vad és rendkívül veszélyes nyugdíjasok elől a hátsó kijáraton keresztül, a bátor Petike.
Olyan szánalmas ahogy próbáljátok mosdatni. Neki lehet a másik embert megtámadni, a telefonját elvenni, vízbe dobni. Neki lehet másokat fenyegetni, kioktatni, üvöltözni. Petike kiállhat a teherautó platójára és üvöltözhet mocsokságokat templomból kijövő híveknek, hívhatja agyhalottnak a saját képviselőtársait, büdösnek titeket, de bezzeg ha valaki odamegy és beolvas neki, ő meg rettegve próbál kihátrálni a válaszok elől, akkor máris jaj szegénykét valaki bántja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!