Menczer Tamás vs Magyar Péter?
Figyelt kérdés
Nektek mi a véleményetek a Menczer Tamás és Magyar Péter találkozásáról? Szerintetek Magyar Péternek Vagy Menczer Tamásnak van igaza?dec. 4. 15:29
11/19 anonim válasza:
Ha itt valaki Napóleon szindrómás az bizony a mi Döbrögink.
12/19 anonim válasza:
Az emberek 99 százaléka egy ilyen provokátor rohadékot simán leütne.
Péter úgy viselkedett ahogy csak kevesen tudnák magukat türtőztetni.
13/19 anonim válasza:
Menczer Manci hisztije mindenen túlment.
14/19 anonim válasza:
Meczenger Tomika kezet foghat Tompikával az ikertesójával, egyik szipog, másik hözöng.
Miért futtat a fidesz ilyen tehetségtelen embereket?
15/19 anonim válasza:
Mert tehetséges ember nem tűri a ner mocskát.
16/19 anonim válasza:
15# arra a Magyar Péterre gondolsz, aki 10-20 éven át a NER felsőbb köreiben élvezte a havi többmilliós állami fizetéseit??.
Ja... értem, te is büdös szájú lehetsz csak 😷😷😷
18/19 anonim válasza:
16, ő nem is tűrte, kilépett a ner köreiből, tudod, van az a pont, egy határ, egy ember tűrőképességében, amikor elszakad az a bizonyos cérna.
Amúgy nem rá gondoltam, hanem arra hogy mennyi féreg "dolgozik" a maffiakormány színeiben.
19/19 anonim válasza:
MP egyértelműen. Tiszás vagyok, de nem vagyok emiatt elfogult. Tudom jól, hogy Péter kezelhette volna jobban is ezt. Nem kellett volna a büdös szájú részt bevinni. De ennek ellenére sok Fidesz-szavazót ingatott meg ezzel a viselkedéssel. MP-nek annyiból gratuláció, higy bírta tűrőztetni magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!