Menczer Tamás be volt rúgva? Menczer Tamás alkoholista?
Figyelt kérdés
Miért viselkedett így a Magyar Péterrel történt találkozókor?
Alkoholtól bűzlött a szája?
Ő egyébként iszik?
dec. 4. 15:22
4/11 anonim válasza:
Persze az ufófejú tamás, állandóan iszik, hisz otthon a nője veri folyamat
5/11 Fsms válasza:
Lehet, h be volt nyomva. Persze az is lehet, h egyszerűen nem szokott hozzá a kritikához.
7/11 anonim válasza:
Miért gondolod?
Mert Magyar Péter mondta???
Ja, eddig kb mindenben hazudik...🤔
8/11 anonim válasza:
Nem, csak felvette Pszicho Peti stílusát.
9/11 anonim válasza:
Ez van, ha a himbi-limbi utoljára akkor volt meleg helyen, amikor utoljára lef@sta. Teljesen másképpen áll az ember másokhoz, ha rendben van a fejben, még annak is megadod az alapvető emberi követelményeket pl. Ha kezet nyújt; elfogadod.
10/11 anonim válasza:
#7 [link]
Mindenben hazudott mi? Én is csak azt hittem, hogy csak úgy rányomja, hogy habzik a szája, de nem gondoltam volna, hogy komolyan gondolja :D És tényleg. :D :D :D Nagyon gáz :DDDD Nem tudom hogy röhögjek vagy sírjak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!