Ha a Fidesz annyira migráns ellenes, akkor hogy lehet hogy a köztársasági elnökük idén egy arab bevándorlót nevezett ki a BME élére? Ezzel nem szembe köpték a politkájukat?
#10 meg se tudta fogalmazni számára ki számít magyarnak…
De lényegtelen, mert bármi is lenne a definíciója biztosan találnék nem arab, hanem 99.999%-ban magyar származású magyar állampolgárt akire nem lesz érvényes az ő általa felépített követelményrendszer.
A kérdező egyszerűen csak buta.
#11 Magyar az az ember akinek mindkét szülőjének magyar az anyanyelve és magyarnak vallja magát, illetve kinézetre is magyar. Charaf Hassanról egyik se mondható el.
Meg nekem nem Hassan-nal van baj, szerintem is jó szakember, viszont miért egy arabot részesítenek előnyben a kiváló magyar villamosmérnökökkel szemben amikor Magyaroszág egyik legjobb egyetemére keresnek rektort?
#13 Most írtad le ezzel hogy rasszista vagy. :D
“Magyar az az ember akinek mindkét szülőjének magyar az anyanyelve és magyarnak vallja magát, illetve kinézetre is magyar.“
Nekem mindkét szülőmnek magyar az anyanyelve, magyarnak vallom magam, de kicsit sötétebb a bőröm az átlagnál és kicsit nagy az orrom is. Ez még magyarnak számít? Érdekel, fontos kérdés, mert most lehet kiderül én sem vagyok magyar. .. a te definíciód szerint. :D
#14 ,,Nekem mindkét szülőmnek magyar az anyanyelve, magyarnak vallom magam, de kicsit sötétebb a bőröm az átlagnál és kicsit nagy az orrom is."
Ez nem ugyanaz! Ugyanis gondolom nincs annyira sötét bőröd mint egy arabnak. A magyarok európaiak, az arabok meg arabok. A kinézetük is eltérő. Egy japán vagy egy indiai ember se lehet sose magyar!
"Magyar az az ember akinek mindkét szülőjének magyar az anyanyelve és magyarnak vallja magát, illetve kinézetre is magyar. Charaf Hassanról egyik se mondható el."
Ezen definíció szerint se te, se senki más nem magyar ebben az országban, mert Mo. kétszer is majdnem teljesen kipusztult, amikor nagyon sok embert telepítettek be, a tatárjárás és török hódoltság alatt.
Elkerülhetetlen, hogy egy ponton ne fordult volna elő, hogy egyik felmenőd egy külföldi személy leszármazottjával jött volna össze.
Vagyis, kedves kérdező, te nem vagy magyar, húzzál vissza Szibériába.
Röviden a bekerüléséről;
"A BME 28 tagú Szenátusa 2024. június 10-én 13 órakor hallgatta meg a rektori tisztségre pályázók programismertető előadását – amelyet a megelőző hónap során az Egyetem polgárai számos fórumon megismerhettek –, majd titkos szavazással döntött arról, hogy kinek a rektorjelöltségét támogatja. A szavazatok több mint kétharmadát Charaf Hassan kapta, pályázata a BME Rektori Kabinet honlapján elérhető."
Rektori megbízása 5 évre szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!